FOK! Prijswinnaars week 42

Het is weer maandag, dus is het weer tijd voor de uitslag van de prijsvragen van afgelopen week! Allereerst was er natuurlijk de opmerkelijke prijsvraag over de Audi-Oh vibrator, die discreet vibreert op muziek of stemgeluid. Om die te winnen, moest je weten dat de Audi-Oh normaal 79,95 kost. Wil je overigens alsnog zo'n erotische gadget - of iets anders - kopen, gebruik dan de FOK!kortingscode 193466 op X-toys.nl (18+). De winnaars zijn:

purplerose
RRebel


Bovendien gaven we nog drie keer twee gastenlijstplekken voor de Dutch DJ Night in The Power Zone weg. Tijdens dit evenement treden maar liefst 11 dj's van eigen bodem op. De winnaars zijn:

beelz
Declips
RobbieB.nl


De mensen die wisten dat Spaans de officiële taal van Mexico is, konden een mooi prijzenpakket van Goal! winnen. In ieder pakket zit een t-shirt en twee vrijkaartjes voor de film. De vijf winnaars zijn:

AngeliqueX16
DsKvEnLo
FormerlyKnownAs
Kav
p-etr-a


Alle winnaars zullen hun prijzen zo spoedig mogelijk opgestuurd krijgen, met uitzondering van de winnaars van de Dutch DJ Night prijsvraag. Die hebben als het goed is een e-mail ontvangen (zo niet, laat het ons dan nog even weten).

Iedereen namens de hele FOK!crew gefeliciteerd! Vergeet niet deze week weer op de FOK!frontpage te kijken voor meer prijsvragen. Voor eventuele vragen kun je ons e-mailen.