FOK! Prijswinnaars week 36

Net als iedere andere week hadden we weer een paar mooie prijsvragen op de FOK!frontpage. Allereerst kon je prachtige prijzen winnen bij onze prijsvraag in samenwerking met Megawebshop.nl. Om daarvoor in aanmerking te komen, moest je weten dat je 50 euro inruilkorting krijgt als je een oude pc inruilt bij aankoop van een nieuwe. De winnaar van het luxe Tsunami SP-5100 geluidssysteem is geworden:

rompompom

De twee Hyundai USB sticks uit dezelfde prijsvraag zijn gewonnen door:

eesch
Rad3oN

Daarnaast hadden we een unieke prijsvraag over Jannes op de FOK!frontpage, waarbij je onder andere een levensgrote en gesigneerde Jannes-standee kon winnen. Daarvoor moest je weten dat Jannes net zijn vijfde album heeft uitgebracht. De winnaar van de levensgrote Jannes is geworden:

koningvanspanje

Daarnaast waren er ook hier nog troostprijzen te winnen, en dan wel drie ansichtkaarten van Jannes. Die zijn gewonnen door:

aashaas
amusement
freiss
JoohanDePoohan
MrManiak
MisterWolf
NuGa
PekingDuck
Ratt
stresskippie

Heb je niets gewonnen, kijk dan deze week opnieuw op de FOK!frontpage voor nieuwe prijsvragen. Alle winnaars van de prijsvragen van deze week natuurlijk gefeliciteerd names de hele FOK!Crew! De prijzen zullen zo spoedig mogelijk jullie kant op komen.