FOK! Prijswinnaars week 35

Afgelopen week kon je weer veel mooie prijzen winnen op de FOK!frontpage. Allereerst gaven we maar liefst 10 try out kits van LOOkX Skincare weg! De winnaars hiervan zijn:

-Trinity-
antonowitch
Dual24
lindalem
Martinique
mrsj
NCC-1701-Q
sanexje
Stalen_Snuitje
Zivvie

Daarnaast kon je bij ons ook nog een mooi prijzenpakket van The Pacifier winnen, met daarin een tanktop shirt, een 'arm phone pouch' en een sleutelhanger met lampje. Om daarvoor in aanmerking te komen, moest je weten dat Shane Wolfe, gespeeld door Vin Diesel, in de film een Navy SEAL is. De winnaars van dit pakket zijn:

Cheesecake
baz_z_
borisz
IFASS
lindseytje
neuromancer
RefleXs
Roovers
TomWillPrevail

Drie winnaars van dezelfde prijsvraag die het hele bovenstaande prijzenpakket krijgen plus nog eens een dvd van The Pacifier, zijn:

Santzzz
snowdrop
Trail

Alsof al deze prijzen nog niet genoeg waren, maakte je ook nog eens kans op een mooi prijzenpakket van de spektakelfilm A Sound Of Thunder. Je hoefde daarvoor alleen maar te weten dat Peter Hyams die film regisseerde. De gelukkige winnaars van dit pakket, met daarin twee vrijkaartjes, een shirt én een cap, zijn:

DJ
dWc_RuffRyder
elineK

Alle winnaars (en dat zijn er deze week maar liefst 25!) krijgen hun prijzen zo spoedig mogelijk opgestuurd. Namens de hele FOK!crew gefeliciteerd!