FOK!voetbalmanager 2005 online

Vrijdag 12 augustus begint de competitie en dus is het tijd voor een nieuwe FOK!voetbalmanager. Vanavond is deze online gegaan en je kan dus vanaf dit moment je team samenstellen en je eigen subleague oprichten.

Door in het menu 'Manager' op aanmelden te klikken begin je je deelname. Kies vervolgens Teammanagement en je kan je eigen team samenstellen. Kies het beste team en win aan het einde van de competitie mooie prijzen.

Je moet je team voor 12 augustus 18:00u af hebben om mee te doen. Dit betekent dat je op dat moment een team van elf spelers moet bezitten. Er is de afgelopen tijd druk gewerkt om alle spelers up-to-date in de database te krijgen en we zullen dit gedurende de komende tijd zo snel mogelijk bijwerken als er veranderingen zijn.

FOK!sport wenst je een mooi voetbalseizoen en daarbij een succesvolle manager.

Naar de Voetbalmanager.

Update: [06-08-05]

Door het later nog aanpassen van spelerswaarden zijn er teams ontstaan die een grotere totaalwaarde dan het maximale budget hebben gekregen, deze situatie is opgelost door alle teams te resetten. Iedereen zal zijn team dus opnieuw moeten opstellen. Wij bieden onze excuses aan voor deze overlast.

Update: [12-08-05]

Er is de afgelopen tijd druk gewerkt om alle spelers up-to-date in de database te krijgen en we zullen dit gedurende de komende tijd zo snel mogelijk bijwerken als er veranderingen zijn.