Wijzigingen in de FP-crew (juli)

Icoon SitenewsZoals jullie van ons gewend zijn geven we jullie iedere eerste dag van de nieuwe maand een overzichtje van de crewwijzigingen van de maand daarvoor. Aangezien het augustus is, volgen hier de wijzigingen van juli:

Afscheid
Helaas hebben we deze maand afscheid moeten nemen van RRRobert, die heel lang actief is geweest als nieuwsposter. Daarnaast heeft Reya de crew verlaten. Hij was actief als FP-moderator en als parttime nieuwsposter. Ook SHE verliet de FP-crew, waardoor haar columns de FP niet langer zullen opsieren. Namens de hele crew bedankt voor jullie inzet!

Welkom!
Gelukkig was juli niet alleen een maand van afscheid, en mochten we ook weer nieuwe mensen verwelkomen. Flem en FLIPNEUS komen beide hun oude functies van respectievelijk nieuwsposter en reviewer weer vervullen. Bovendien wisselden er enkele crewleden van functie. Philosocles verruilde de functie van nieuwsposter voor die van FP-moderator, terwijl oldenzaaltjuh precies de omgekeerde overstap maakte. Daarnaast heeft sbientje het reviewen als nieuwe hoofdtaak, maar ze zal nog wel parttime nieuwsposter blijven. Iedereen nogmaals welkom, en veel succes met jullie (nieuwe) functies!