FOK!games zoekt fotobewerkingsexperts

Bijna een jaar geleden opende FOK!games haar deuren om mensen elke dag van nieuws, (p)reviews, columns en specials te voorzien. De site is sindsdien alleen maar blijven groeien en behalve meer content is er ook steeds meer behoefte aan grafisch werk om de site presenteerbaar te houden. Zo heb je wellicht wel eens opgemerkt dat FOK!games regelmatig van uiterlijk (skin) verandert of ben je op het forum van FOK! wel eens een banner van ons tegengekomen. Dit werk zal in de nabije toekomst flink toenemen en daarom zoeken we versterking op het grafische vlak.

Wie is geschikt?
Je hebt zelf de beschikking over een pakket voor digitale fotobewerking en je steekt graag je tijd in het werken hiermee. Je kunt zowel screenshots, 'character art' en logo's bewerken als kleine icoontjes en hele achtergronden voor de site ontwerpen. Het is dan ook erg belangrijk dat het thema games je aanspreekt, omdat je actief zult moeten meedenken en geen 'domme' uitvoerder bent. Je bent verder iemand die kan samenwerken. Tenslotte zoeken we iemand met veel vrije tijd en die enthousiast is. Het meeste werk zal deadlinewerk zijn en daarom ben je regelmatig online te vinden. Denk je aan dit alles te kunnen voldoen, dan ben jij wellicht de man/vrouw die we zoeken!

Wat wordt van je verwacht?
Een enthousiaste ploeg crewleden werkt dagelijks aan de inhoud van FOK!games. Het zal je taak worden om binnen een team van fotobewerkingsexperts alle door de redactie opgeleverde artikelen (columns, (p)reviews en specials) te voorzien van grafisch materiaal. De nadruk zal hierbij niet liggen op het vinden van beeldmateriaal (daarvoor hebben we speciale websites), maar op het vormgeven van de artikelen. Daarnaast zul je site-skins en icoontjes voor de site ontwerpen.

Wat kun je verdienen?
Helaas kunnen we je geen geld bieden, en ook een computer of auto van de zaak zit er niet in. Iedereen bij FOK! werkt op vrijwillige basis mee aan de site, maar gaat wel akkoord met de verplichtingen die er aan gesteld worden, zoals hierboven genoemd.

Wat we je wel kunnen bieden is een leuke en enthousiaste ploeg van mensen om mee samen te werken en een platform waar je je vaardigheden kunt tentoonstellen en verder kunt ontwikkelen.

Hoe kun je solliciteren?
Heb je interesse? Stuur dan voor donderdag 4 augustus 23:59 uur een mailtje naar games@fok.nl. Zet in het onderwerp van je mail de tekst: "sollicitatie fotobewerkingsexpert".

Vermeld in deze mail verder het volgende:
je username
een beschrijving van jezelf
de reden dat je ons team wilt komen versterken

Stuur GEEN plaatjes mee! Wanneer je beeldmateriaal meestuurt, wordt je sollicitatie niet in behandeling genomen.

En dan?
Nadat je mailtje is ontvangen zul je, nadat de uiterste inzenddatum is verstreken, een mailtje terug krijgen met een opdracht.

Na binnenkomst van de teruggestuurde opdrachten zal de crew zich over jouw eerste mail en jouw verwerkte opdracht buigen. Enkele dagen daarna zul je bericht krijgen of je wel of niet bent aangenomen.