Gezocht: de engste persoon van Nederland

Icoon Sitenews nieuws De nieuwe griezelattractie The Amsterdam Dungeon is vanaf vandaag in samenwerking met FOK! op zoek naar de lelijkste en engste mensen van Nederland. De engste en lelijkste foto's zullen op FOK! getoond worden, en de winnaar van de wedstrijd zal met zijn gezicht vereeuwigd worden in de Dungeon.

The Amsterdam Dungeon zal in september geopend worden, in navolging van onder andere Londen en Hamburg. In hartje Amsterdam kunnen toeristen en geÔnteresseerden kennismaken met de griezeligste kanten van de Nederlandse geschiedenis. Onder andere de duistere kant van de VOC en de pest- en tyfusepidemieŽn komen in detail aan bod. Zelfs een griezelachtbaan ontbreekt niet.

Om het griezeleffect compleet te maken, worden er nog een flink aantal lelijkerds gezocht. Mensen die het engste gezicht kunnen trekken, of er het meest angstaanjagend uitzien, maken kans op de titel 'de Grootste Lelijkerd van Nederland'. Een gipsen afgietsel van het gezicht van de winnaar zal in het museum vereeuwigd worden. Bovendien zullen de engste foto's van de week op FOK! getoond worden.

Denk je dat jij een echt eng gezicht kunt trekken, of ben jij de 'grootste lelijkerd van Nederland'? Surf dan naar deze speciale Dungeon-pagina op FOK! en stuur je foto in! Deelnemers krijgen sowieso een kortingskaartje voor de attractie.