Nieuwsposters gezocht voor FOK!sport

De afgelopen maanden zijn de bezoekersaantallen van FOK!sport flink gestegen. Natuurlijk is de grens nog lang niet bereikt, maar om te blijven groeien kunnen we wel wat hulp gebruiken! We zijn op zoek naar nieuwe nieuwsposters voor verschillende sporten.

Wat doe je als nieuwsposter sport:
Als nieuwsposter sport schrijf je nieuwsberichten voor FOK!sport of voor de voetbalmanager, de wielermanager of de Formule 1-manager. Je schrijft over de sporten waar je kennis van hebt en die je leuk vindt. Sommige nieuwsposters zijn gespecialiseerd in bijvoorbeeld alleen voetbal of autosport, terwijl anderen juist over meerdere sporten schrijven. Bij het schrijven van nieuwsberichten heb je veel vrijheid. Het is de bedoeling dat je zelf bronnen zoekt en nieuwsberichten opstelt, al krijg je daarbij ook hulp van onze users middels de submit natuurlijk.

Wat verwachten we van een nieuwsposter:
We verwachten dat je lekker wegleesbare nieuwsberichten gaat schrijven, die natuurlijk feitelijk correct zijn. Je berichten moeten grammaticaal in orde zijn, een goede beheersing van de Nederlandse taal is dan ook een must. Qua aantallen stellen we geen al te hoge eisen: je schrijft ongeveer dertig nieuwsberichten per maand. Gemiddeld één per dag dus!

Crewlid zijn is echter niet alleen maar nieuwsposten. Je werkt in een team en we willen graag dat je meedenkt over bijvoorbeeld verbeteringen aan FOK!sport en de managers. We zoeken mensen die de handen uit de mouwen willen steken, die actief meewerken om FOK!, en in het bijzonder FOK!sport, nog leuker te maken.

Waarom zou ik dat doen:
Crewlid zijn op FOK! levert je geen cent op. Waarom zou je het dan toch doen? Omdat het leuk is natuurlijk! Als sportliefhebber is er toch niks leukers dan je kennis te delen met een groeiend aantal geinteresseerde lezers? Daarnaast ga je werken met gezellige collega's die met elkaar proberen FOK!sport nog verder uit te breiden en verbeteren. En je krijgt een @fok mailforwarder natuurlijk!

Waar kan ik me intekenen:
Solliciteren doe je door een mail te sturen naar sport@fok.nl. Vermeld hierin duidelijk je gebruikersnaam op FOK!, je leeftijd, naar welke sporten je interesse uitgaat en de tijden waarop je aanwezig zou kunnen zijn. Daarnaast zien we graag een herschreven recent nieuwsbericht bijgevoegd over de sport waar je voorkeur naar uitgaat. Vermeld hierbij welke bron(nen) je voor dit bericht hebt gebruikt. We zien je mailtje graag uiterlijk op dinsdag 3 mei tegemoet.

Ben je nou niet echt een sportliefhebber, maar lijkt nieuwsposten je wel leuk, kijk dan ook eens hier.