FOK! zoekt meer gamers!

Het nieuwste FOK! onderdeel, FOK!games, is alweer een paar maanden gold. In korte tijd hebben we veel experience opgedaan, onze skills uitgebouwd en op die manier nu al een nieuw level bereikt. Een nieuw level waarin we wel wat backup kunnen gebruiken, want we groeien snel!

Nu even zonder game-termen: we doen het goed, we groeien snel en we kunnen daarom extra hulp gebruiken. Extra hulp in de vorm van redacteurs en columnisten. Heb je interesse?

Redacteur

Allereerst is het natuurlijk van belang dat je een gamer bent. Of je het met een controller doet, of met een muis, dat maakt niet uit. Daarnaast moet je er ook nog eens leuk over kunnen vertellen, waarbij je mening verder moet gaan dan "Wow, dat is een vette game, want er zit veel bloed in". Het komt erop neer dat je een aantal nieuwsberichten moet posten (minimaal 5 per week) en minimaal één review in de maand moet schrijven.

Columnist

Ook hier geldt weer: je moet een gamer zijn. Bovendien heb je een uitgesproken mening over allerlei games-verwante onderwerpen en weet je je mening daarover goed te verwoorden. Minimaal één maal per maand schrijf je dan ook over wat er gebeurt in de game-scene en/of wat je bezig houdt.

Schuift dat?

Helaas kunnen we je geen geld bieden, en ook een computer of auto van de zaak zit er niet in. Je werkt als redactielid op vrijwillige basis mee aan de site, maar gaat wel akkoord met de verplichtingen die er aan gesteld worden zoals hierboven genoemd.

Wat we je wel kunnen bieden is een leuk en enthousiast team van mensen om mee samen te werken aan een hele leuke site, en dat is natuurlijk ook heel veel waard. Je krijgt wel een @fok.nl mailforwarder na je proeftijd en een Crew tagje bij je naam.

Klinkt goed! Waar moet ik me melden?

Via deze link waar je wat dingen over jezelf moet invullen. In het opmerkingenveld kun je invullen voor welke functie je interesse hebt, vergeet dit niet! Als we alle inzendingen hebben bekeken, maken we een eerste selectie die we vragen een proef review te schrijven.

Je kan je aanmelden tot zondag 14 november, 23:59. De uiteindelijke kandidaten worden gekozen door de Eindredacteurs, de Hoofdredacteur en het huidige redactie team.

De FOK!games crew.