Vragenvuur Howard Donald (ex-Take That)

Ook zo benieuwd wat er met sommige artiesten is gebeurd, die in de jaren '80 en '90 helemaal hot waren, maar waar je nu niet veel meer van hoort? FOK! geeft je de komende maanden de gelegenheid om vragen te stellen aan artiesten uit de oude doos.

We starten deze week met iemand die in de jaren '90 de harten van vele meisjes over liet slaan: Howard Donald. Howard Donald was jarenlang één van de populairste jongens op deze aardbol, toen hij nog deel uitmaakte van de jongensband Take That. Inmiddels reist hij de hele wereld over, maar dan met de muziek van anderen. Howard is een veel gevraagde DJ in onder andere Engeland, Duitsland, Griekenland en party-eiland Ibiza.

We weten natuurlijk allemaal hoe het Robbie Williams vergaan is na Take That, maar wat is er allemaal met Howard Donald gebeurd na het uitéénvallen van Take That?
Heb jij een brandende vraag voor Howard over zijn periode in Take That, de tijd daarna of zijn huidige carrière als DJ? Mail deze naar angel@fok.nl of stel hem hier onder.

Let op! Onzinnige posts zullen worden verwijderd. Alleen vragen en geen @#!opmerkingen.