FOK!-TV Aflevering 2: Atlantis Festival

FOK!-tv heeft een splinternieuwe aflevering die je vanaf nu kunt bekijken. Wij waren aanwezig bij het Atlantis-Festival in Roosendaal, waar diverse bands optraden, zoals The Sheer, Relax en Tacker. Met de laatste band, waarbij BNN-presentator Eric Corton zanger is, hadden wij een exclusief interview.

Ook Hans Klok was aanwezig in Roosendaal. FOK-tv zaagt hem door over hoe zijn trucs nu eigenlijk werken. Of hij zijn geheimen prijsgeeft kun je zelf gaan bekijken. En voor wie zelf illusionist wil worden, heeft Hans Klok iets leuks in petto. Je kunt namelijk een DVD winnen!

Stuur je oplossing naar prijsvragen@fok.nl. Wel even je username en adres vermelden!


FOK!-tv Atlantis – kabel - stream 1
FOK!-tv Atlantis – kabel - stream 2
FOK!-tv Atlantis – modem stream 1
FOK!-tv Atlantis – modem stream 2


Het geluid kan soms wat slecht overkomen. Dat ligt niet aan jouw pc. Je kunt trouwens ook nog steeds het verslag teruglezen over het Atlantis Festival!

Heb je de vorige aflevering van FOK!-tv gemist, dan kun je die nu ook terugkijken: FOK!-tv Aflevering 1: I, Robot. Wij waren aanwezig bij de blauwe loper-première van I, Robot met Will Smith! Houd FOK! goed in de gaten, want er komen nog meer uitzendingen van FOK!-tv aan. Zo nemen wij binnenkort een kijkje bij Giel Beelen in de studio en hebben wij een interview met cabaretier Guido Weijers.

Sun
SunChaser: De man van Atlantis.