FOK! zoekt sportnieuwsposters

Join the crew!Zoals je hebt kunnen merken is de laatste maanden het aantal nieuwtjes dat we hebben gepost op de F1manager achteruit gegaan. We hebben helaas afscheid moeten nemen van verschillende nieuwsposters die om diverse redenen minder tijd hadden. Vandaar dat we op zoek zijn naar een aantal nieuwe mensen die nieuws willen posten op de F1manager en eventueel ook op de voetbalmanager, wielermanager en sport.fok.nl.

Als nieuwsposter voor de F1manager kom je terecht in een gezellige groep mensen die samen werken aan het draaiende houden van de verschillende managers en ontwikkeling van nieuwe ideeën. Je belangrijkste taak zal zijn het zoeken naar Formule 1-nieuws en deze te herschrijven voor de F1manager. Daarbij heb je ook de hulp van de users die berichten submitten. Daarnaast zien we je echter ook graag meedenken over de ontwikkeling van de managers en wat er aan kan/moet worden verbeterd.

In principe geldt er dat je minimaal 30 berichten per maand post. Dit aantal lijkt misschien veel, maar over een maand verspreid valt dit enorm mee. Sommige mensen binnen de crew halen bijna 200 berichten per maand. Hiernaast vragen we van je dat je berichten in goed Nederlands schrijft.

Heb jij dus interesse in Formule 1 en zou jij graag mee willen werken aan het realiseren van nieuwe managers, schrijf dan een mail naar sport@fok.nl waarin jij omschrijft wat je voor de F1manager van FOK! kan betekenen. Vermeld hierin duidelijk:

je username
je leeftijd
je nickname op FOK!
de reden dat je ons team wilt komen versterken
de uren van de dag (en frequentie) dat je denkt te kunnen nieuwsposten

Zoals bekend is kunnen wij je geen riant salaris of een auto van de zaak aanbieden, een woning of secretaresse ook niet. Wel hebben wij een gezellig en hecht team wat dagelijks bezig is om het de gebruikers zo plezierig mogelijk te maken. We hebben diverse crewfora waar actief gediscussieerd wordt over de huidige managers en toekomstige managers en ook een forum waar alle crewleden van FOK! samen met elkaar gedachten over FOK! kunnen uitwisselen. Uiteraard bieden wij je ook een @fok.nl mail adres waar jij bereikbaar op bent voor de gebruikers en andere crewleden.

Kun je je hierin vinden en wil jij ook graag iets betekenen voor FOK! en de gebruikers mail ons dan op sport@fok.nl o.v.v. "Sollicitatie sportmanagers", om een goed beeld te kunnen krijgen van jouw kwaliteiten als nieuwsposter zien we graag een verslag van de Grand Prix van Italië ter beoordeling. De sollicitatieperiode loopt tot vrijdag 24 september 2004 18:00 uur.