FOK! zoekt enthousiaste boeken-reviewers

Een tijdje geleden waren we op zoek naar nieuwe film-reviewers. Er zijn toen veel reacties binnen gekomen voor deze positie. Dit keer zijn we opzoek naar boeken-reviewers. Vind jij lezen leuk? Kom jij veel op FOK? Vind je het leuk om bij de FOK!crew te komen? Misschien is boeken-reviewer worden op de FOK!frontpage wel wat voor jou.

Wat wordt er van een boeken-reviewer verwacht?
Natuurlijk is het van belang dat je van lezen houdt en dit alles leuk kan neerzetten in een review. Verder is het ook best van belang dat je aardig wat vrije tijd hebt. Boeken kunnen dik zijn en de reviews zullen binnen 2 weken na ontvangst in de vorm van een review online moeten op de Frontpage. Ook zit er een minimum aan reviews per maand aan vast. Je moet als reviewer 2 reviews per maand online zetten. Hou er ook rekening mee dat de porto-kosten voor het review-materiaal voor eigen rekening zijn.

Naast het plaatsen van de boeken-reviews word je als reviewer ook geacht mee te denken over zaken die de Frontpage aangaan, en je wordt dan ook geacht het speciaal daarvoor bestemde FP-forum regelmatig te checken. Ook zou het leuk zijn als je af en toe aan speciale dingen mee zou kunnen werken zoals dossiers en extra reviews. Het is daarom ook makkelijk dat je al wat van FOK! af weet.

Wat kun je als reviewer verdienen?
Helaas kunnen we je geen geld bieden, en ook een computer of auto van de zaak zit er niet in. Je werkt als reviewer op vrijwillige basis mee aan de site, maar gaat wel akkoord met de verplichtingen die er aan gesteld worden zoals hierboven genoemd.

Wat we je wel kunnen bieden is een leuk en enthousiast team van mensen om mee samen te werken, en dat is natuurlijk ook heel veel waard. Maar je krijgt wel een @fok.nl mailforwarder na je proeftijd en een FP-Crew tagje bij je naam. Verder heb je als boeken-reviewer ruime keuze aan boeken, die je na het reviewen mag behouden.

Hoe kun je solliciteren?
Heb je interesse? Stuur dan een mailtje naar frontpage@fok.nl. Vermeld in deze mail (in ieder geval) het volgende:
Je username
Een (uitgebreide) beschrijving van jezelf
Waarom jij denkt dat je in het team past
Je interesses in boeken
De uren van de dag dat je denkt online te kunnen zijn om fora/ planning te checken en te kunnen reviewen.
Of je al vaker reviews hebt geschreven.

Wat is de opdracht die ik mee moet sturen?
Maak een review van je favoriete boek. Probeer dit in het zelfde formaat te doen als de boeken-reviews hier geschreven worden. Daarmee bedoelen we:
- Inleiding
- Het verhaal
- Conclusie

Je kunt naar deze functie solliciteren t/m zondag 5 september 23:59 uur.

Na binnenkomst van de teruggestuurde opdrachten zal de FP-crew zich over de verwerkte opdrachten buigen. Zo snel mogelijk daarna zul je bericht krijgen of je wel of niet bent aangenomen.

Namens de FOK! FP-crew,

De eindredactie