[Update] Chat vanavond met 3FM zendercoordinator Florent Luyckx

Het is al weer enige tijd geleden dat FOK! de 3FM Red het Kuiken! actie heeft gehouden. Vanavond zal Florent Luyckx opnieuw op IRC aanwezig zijn om de resultaten van het huidige 3FM beleid toe te lichten.

Naar aanleiding van de uiteindelijk niet geslaagde actie (het kuiken is toch verdwenen) had zendercoordinator Florent Luyckx aangeboden te chatten met de FOK! users. Deze chat is nog steeds na te lezen op het Chatsessie met Florent Luyckx. De manier van communiceren beviel beide partijen zeer goed en besloten is om dit nog eens te doen.

En onderwerp zal uiteraard het luistercijferrapport zijn, waarin te lezen is dat het marktaandeel van 3FM sinds de achteloze verwerping van het kuiken sterk is gedaald. Maar dit is uiteraard niet het enige punt van aandacht, dus heb je vragen aan Florent, schrijf ze vast op. Vanavond zal hij ze persoonlijk kunnen beantwoorden.

Hoe doe je mee?
De chat zal plaatsvinden op IRC, op vanavond om zeven uur. Heb je al een IRC clint, connect dan met irc.fokzine.nl en voer dan het commando /join #3fm in.

Chatten via je internetbrowser kan ook. Ga naar http://irc.fok.nl, accepteer de Java applet van JPilot, vul je nickname in en druk op connect.

De spelregels?
Meedoen? Lees dan even vooraf hoe het werkt. Op deze pagina kun je de regels lezen en kun je lezen hoe jij jouw vraag kunt stellen aan Florent!

Update 20:36

Inmiddels is de chat voorbij, je kunt hem hier in zijn geheel teruglezen.