Wijzigingen in de FP-crew (januari)

Iedere maand geven we jullie een overzicht van de wijzigingen in de FP-crew. Wat is er in januari en de eerste week van februari allemaal veranderd?

Afscheid
We hebben afscheid genomen van columnist Flaman, die over Idols schreef. Reviewer Jerruh heeft die taak overgenomen, hij post zijn Idols-columns iedere maandagochtend.
Bij de reviewers is afscheid genomen van Murazor4096. Bedankt voor jullie inzet!

Nieuwe ER Nieuws
Eindredacteur Harrie heeft zelf aangegeven dat hij het beter zou vinden als er een Eindredacteur Nieuws zou worden aangesteld die het nieuwsvak beter beheerst. In de eerste week van februari werd mrmiddel als nieuwe ER Nieuws aangesteld. Veel succes mrmiddel!
Veel dank gaat uit naar Harrie voor zijn inzet, die hij als ER zal blijven geven voor de verbetering van FOK! in algemene zin.

Welkom!
Vanaf 1 januari hebben wij weer heel wat nieuwe crewleden mogen verwelkomen.
Het Reviewteam heeft afscheid genomen van Murazor4096. Als nieuwe reviewers zijn Tony_Montana67 en Atrimar erbij gekomen. Gurgeh en detulp050 gaan ook reviews schrijven, maar op parttime basis.
Ook het columnistenteam is uitgebreid. Op zaterdag gaan methodmich (voetbal) en Tony_Montana67 (overige sporten) over sport schrijven. Tweewekelijks op donderdag is on_air teruggekeerd als columnist op de FP.
In het nieuwsteam verwelkomen we Nuongirl, Stratos, Reya, Yosh, Scion, AppeltjeEitje, JvL, NorthernStar, Flem, Zenith, App3l, eSSe, Ischa en Sop als nieuwsposters. Ook hier gaat detulp050 een handje helpen.

Nieuw team
Phoenixx, Raptor2096, Lynx666 en Quasar_de_Duif maken sinds kort ook deel uit van de crew als het nieuwe photoshopteam. Zij zullen hun grafische tovenarij inzetten voor nieuws, reviews, columns en aanverwante curiosa.

Allemaal heel veel succes en plezier gewenst!