FOK!: Op zoek naar nieuwe webloggers

Op zoek naar nieuwe webloggers
We zijn weer eens op zoek naar bloggers die ons team komen versterken. Het is alweer een tijdje geleden dat de FOKweblog nieuwe mensen nodig had. Er hebben ons inmiddels een paar collega's verlaten. Dus... grijp je kans!

Wat zoeken we precies
* 1: We zijn op zoek naar webloggers.
Kom jij in de verste uithoeken van het internet. Vind je altijd alles als eerste en wil je graag je steentje bijdragen aan FOK? Dan ben je als weblogger bij ons aan het juiste adres.
We verwachten dat je ongeveer 5 blogs of meer per week post. Verder is het niet de bedoeling dat je alle links van andere weblogs jat! Natuurlijk zijn er ook nog andere werkzaamheden als funnyshit, potd of bijvoorbeeld de poll.

* 2: We zoeken ook wwkw'rs
Je zal wel denken: WTF is dat? Nou het staat voor "wat we kwijt willen".
Het is de bedoeling dat je leuke verhalen gaat posten. Heb jij je hoofd vol met rare spinsels en wil je deze graag op papier zetten en tonen aan de rest van het internet dan denken wij dat je bij ons aan het goede adres bent.
Natuurlijk kun je als wwkwr ook andere dingen op de blog doen maar het gaat voornamelijk om je verhalen.
We verwachten ongeveer 1 a 2 stukjes per maand en vergeet niet een voorbeeld schrijfsel bij je email te plakken.

Wat krijg je van ons
Aandacht
Zoals je wel weet krijg je geen salaris, auto van de zaak of laptop! Het is allemaal op vrijwillige basis! Natuurlijk draag je wel de verantwoordelijkheden die FOK crew heet...

Als je je best doet en je proefperiode goed doorloopt krijg je een "tagje" en heb je recht op je eigen über @fok.nl adres.

Ok, ik doe een poging
Heb je interesse? Stuur dan een mailtje naar Flat_erik@fok.nl. Zet in je mail een redelijk uitgebreide beschrijving van jezelf, je interesses qua bloggen/wwkw'n en omschrijf waarom je ons team wilt komen versterken. Zet er in hoe vaak je een blog/wwkw kunt plaatsen en hoe lang je vooraf denkt dit vol te kunnen houden (vergeet een voorbeeld wwkw niet).
Als je bijvoorbeeld over twee maanden een half jaar naar Kuala Lumpur gaat, kun je je beter niet aanmelden. Zet tenslotte duidelijk je huidige username in je mail.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden tot 15 feb. 2004 1800 uur. Zet trouwens wel even in de titel van de email dat het om "Sollicitatie Weblogcrew" gaat, anders is er een kans dat je email, samen met de porno en de spam, voor junk wordt aangezien.