FOK! zoekt spelletjesmakers

Ola!
Voor een nieuw te creŽren subsite waarop fokkers flashspelletjes kunnen spelen, al dan niet tegen elkaar, zijn wij op zoek naar mensen die goed zijn in flash, hun handen niet omdraaien voor een algoritmetje hier en een complexe berekening daar, bereid zijn de aangedragen ideeŽn uit te werken en kwalitatief goede spelletjes kunnen maken.

Wat voor spelletjes gaat het om
Dat kan vanalles zijn. Van puzzelspelletjes a la tetris tot denkspelletjes als dammen en schaken tot adventures etc. etc.

Hoeveel mensen zoeken jullie ?
Dat is nog niet helemaal duidelijk. Het zullen er in ieder geval meerdere worden, zodat ze elkaar waar en indien nodig aan kunnen vullen.

En wat levert dat op dan ?
FOK! bestaat uit vrijwilligers en heeft niet de financiŽle middelen er een vergoeding tegenover te zetten.
Een goedgekeurd spel zal geplaatst worden op FOK! en wellicht gedistribueerd worden over verschillende andere sites. Mocht FOK! daar wat aan verdienen zullen de makers hiervan ook een redelijk percentage opstrijken, maar ga er niet van uit dat je er rijk van zult worden.
Het is wel iets dat goed zal zijn voor een eventueel portfolio, mocht je in deze branche een baan zoeken.

Maar wat moet ik dan allemaal kunnen ?
Je moet in ieder geval enthousiast zijn en een boel vrije tijd hebben. Verder is het handig als je ook in groepsverband kan werken, en natuurlijk een sloot ervaring hebt in het maken van Flash of Java applicaties.

Klinkt koel... Hoe meld ik me aan ?
Stuur even een mailtje naar danny@fok.nl met als subject 'game-maker' met daarin wat persoonlijke info, een korte motivatie, eventuele voorbeelden van reeds voltooid werk etc.

Moet ik dan ook op kantoor komen enzo ?

(sorry)
Nope, je werkt gewoon lekker thuis vanuit je luie stoel aan de spelletjes die we met z'n allen bedenken

Je kunt insturen tot en met zaterdag 24-1-2004. Enkele dagen hierna kun je een mailtje verwachten met daarin de melding of je al dan niet bent 'aangenomen'.

Succes!