FOK! zoekt een fotobewerking expert!

Join the crew!Ja je leest het goed, we zoeken een fotobewerking expert voor de crew! We zoeken iemand die van een appel een peer kan maken en van een mug een olifant. Boven alles zoeken we iemand die de nieuwsberichten kan voorzien van professionele en passende foto's.

Wie is geschikt?
Allereerst heb je uiteraard zelf beschikking over een pakket voor digitale fotobewerking. Je knutselt graag aan plaatjes om ze te verbeteren en je zoekt internet af op zoek naar foto's die je kunt bewerken. Je kunt met het grootste gemak icoontjes, foto's en plaatjes bewerken en optimaliseren. Daarnaast ben je enorm creatief en ben je constant op zoek naar nieuwe technieken en ideeŽn. Heb je naast dit alles ook nog een flinke portie vrije tijd beschikbaar, dan ben je de vrouw/man die we zoeken!

Wat wordt van je verwacht?
Een enthousiaste ploeg FOK!crewleden werkt dagelijks aan de inhoud van FOK!. Het zal je taak worden deze mensen te ondersteunen met grafisch materiaal. Dit doe je doormiddel van het zoeken van plaatjes voor nieuwsberichten, plaatjes voor reviews, etc. Deze plaatjes werk je bij zodat ze bij nieuwsberichten gebruikt kunnen worden. Daarnaast zul je, wanneer nodig, FOK! voorzien van thema plaatjes (denk aan Sinterklaas of de "Red het 3FM kuiken" actie).

Wat kun je verdienen?
Helaas kunnen we je geen geld bieden, en ook een computer of auto van de zaak zit er niet in. Iedereen bij FOK! werkt op vrijwillige basis mee aan de site, maar gaat wel akkoord met de verplichtingen die er aan gesteld worden, zoals hierboven genoemd.

Wat we je wel kunnen bieden is een leuke en enthousiaste ploeg van mensen om mee samen te werken, en dat is natuurlijk ook heel veel waard!

Hoe kun je solliciteren?
Heb je interesse? Stuur dan voor dinsdag 13 januari 23:59 uur een mailtje naar frontpage@fok.nl. Zet in het onderwerp van je mail de tekst: "sollicitatie fotobewerking expert".

Vermeld in deze mail verder het volgende:
je username
een beschrijving van jezelf
de reden dat je ons team wilt komen versterken

Stuur GEEN plaatjes mee! Wanneer je beeldmateriaal meestuurt, wordt je sollicitatie niet in behandeling genomen.

En dan?
Nadat je mailtje is ontvangen zul je, nadat de uiterste inzenddatum is verstreken, een mailtje terug krijgen met een opdracht.

Na binnenkomst van de teruggestuurde opdrachten zal de crew zich over jouw eerste mail en jouw verwerkte opdracht buigen. Enkele dagen daarna zul je bericht krijgen of je wel of niet bent aangenomen.

Namens de FOK! FP-crew,
De Eindredactie