[update] FOK! Radio van 15 december

Fok! Radioupdate 01:37 uur:
FOK! Radio was vanavond alweer voor de achtste keer te horen. Voor iedereen die het niet gehoord heeft of het nog wil naluisteren is er nu een stream beschikbaar.

Klik hier om te luisteren

Originele bericht

Het is alweer maandag en dat betekent dat er vanavond weer een verse FOK! Radio naar jouw oren wordt verstuurd. Vanavond zonder Nolius. De presentatie ligt dus in de vertrouwde handen van SunChaser.

Vanavond is het de uitzending van de kansen. We nemen namelijk nog een keer contact op met Boebiedoe. Vorige week zat hij al in de uitzending, waarna hij zich niet veel op het forum meer durfde te vertonen. Normaal laat hij zich nogal gelden, maar hij was in de uitzending erg stil. Vanavond krijgt hij de herkansing en gaan we echt meer over deze man uit Elst te weten komen.

Mr.Orange zei twee weken geleden dat hij voor Chanty uit de FP-crew wilde gaan. Helaas mislukte dit jammerlijk toen Chanty vorige week zelf live in de uitzending verkering vroeg aan iemand anders. Tijd dus om de zoon van Yvonne aan de vrouw te helpen. Robert 'SunChaser' ten Brink gaat zijn best voor hem doen. Kans dus voor hem om aan de vrouw te komen.

In de studio verwelkomen we MikeyMo en zijn vriendin Patries86.

Meer over het forum hoor je uiteraard weer van Knut. Hij neemt de afgelopen week op het forum op geheel eigen manier met je door. Zelf zit hij nu ook in de crew, dus niks blijft meer geheim voor hem! En we gaan ook weer roddelen. Yvonne was vorige week ziek, maar deze week is ze weer van de partij en ook vandaag zal ze weer de Albert Verlinde van FOK! Radio zijn. Natuurlijk hoor je ook weer de column 'SunChaser gaat offtopic' die, zoals de titel al doet vermoeden, door SunChaser zal worden voorgedragen. Hij geeft zijn visie op de week die geweest is.

We gaan vanavond ook weer prijzen weggeven. Je kunt twee kaarten winnen voor Hardhouse Generation op 26 december in Schaijk. In drie zalen kun je genieten van de hardstyle dance met dj's als The Prophet, Zany en Showtek. Als speciale gast zal DJ Neophyte een early rave set neerzetten. Ook aankomend talent krijgt een kans.

En we draaien veel muziek. En wel de muziek die door jullie zelf is uitgezocht via dit topic op het forum. Maar ook via de mail, radio@fok.nl, kun je plaatjes aanvragen. De aangevraagde plaatjes waarbij een leuke motivatie gegeven is, hebben voorrang.

Hoe kan ik luisteren?
FOK! Radio is te horen op ActiveRadio. Dit station draait nu op proef en begint op 1 januari defintief met uitzenden. Maar speciaal voor FOK! Radio gaan ze op maandagavond vanaf 19:00 uur op volle kracht uitzenden.

Om te luisteren moet je Winamp, Real Player of Windows Media Player hebben. Het beste kun je luisteren via Winamp. Dit kun je gratis downloaden. Heb je al Winamp? Download dan ook de plug-in 'mp3 pro'. Met deze plugin hoor je de uitzendingen in top kwaliteit!

Hieronder vind je de directe luisterlinks:
Winamp
Windows Media Player
Real Player

Lukt het luisteren met Winamp niet meteen? Klik dan op een van deze servers:
Stream 1 (96 kbps, hoge kwaliteit)
Stream 2 (96 kbps, hoge kwaliteit)
Stream 3 (64 kbps, middel kwaliteit)
Stream 4 (24 kbps, lage kwaliteit)
Met dank aan netMastering.nl
Kom je niet op een van deze servers? Dan zitten deze helaas vol. Toch kun je de uitzending nog horen want deze komt achteraf op de Frontpage te staan.

Reageren?
Wil je reageren op de uitzending? Dan kan dat via een speciaal topic op het forum. Je kunt ook radio@fok.nl toevoegen aan je MSN of naar hetzelfde adres een mail sturen. Oude uitzendingen terug luisteren kan via deze pagina! Daarnaast hebben we ook een irc kanaal: #fokradio!

Veel luisterplezier!

FOK! Radio heeft overigens ook een eigen pagina! Deze kun je hier vinden!