Hamtaro Kleurplaat Aktie!

We hebben weer een leuke aktie deze week voor de kleintjes op FOK! Deze week mogen we namelijk een schitterend Hamtaro pakket weggeven met een waarde van ca 100,-!Hamtaro beleeft samen met zijn hamstervriendjes een grote opmars in kinderland. Hun vrolijke belevenissen, vol vriendschap en avontuur, staan centraal in de populaire animatieserie die dagelijks te zien is op Fox Kids.
Maak kans op een superlief Hamtaro cadeaupakket twv. � 100,- met speelgoed van Hasbro, de heerlijkste Hamtaro koekjes van Bolletje, schoolspullen, een T-shirtje, een kussen en een supergrote, zachte badhanddoek.

We hebben een leuke Hamtaro kleurplaat voor je om in te kleuren. Klik op onderstaande afbeelding om deze te vergroten. Print de kleurplaat uit. Kleur deze in met potlood, verf of stiften (niet digitaal inkleuren dus!), scan hem (of maak er een digitale foto van als je geen scanner hebt) en mail deze naar prijsvragen@fok.nl ovv Hamtaro Aktie.

Vergeet niet het volgende te vermelden:
-je naam
-je username (of die van je papa of mama)
-je leeftijd (maximaal 12 jaar!)
-je adresJe kan je kleurplaat inzenden tot 18 december a.s. Veel kleurplezier!

Voor meer informatie over de Hamtaro producten: www.theprfactory.nl.
(De inhoud van het prijspakket kan variëren. Helaas zijn de Hamtaro knuffels niet meer voorradig. Hiervoor zal een andere, niet-Hamtaro prijs voor worden toegevoegd)