[update] FOK! Radio van 8 december

Fok! Radioupdate 22:38 uur:
FOK! Radio was vanavond alweer voor de zevende keer te horen. Voor iedereen die het niet gehoord heeft of het nog wil naluisteren is er nu een stream beschikbaar.

Klik hier om deel 1 te luisteren

Klik hier om deel 2 te luisteren

Originele bericht

De pepernoten zijn alweer achter de kiezen en je ligt nog uit te hijgen van pakjesavond, tijd dus voor FOK! Radio. Vanavond schotelen Nolius en SunChaser je een propvolle uitzending voor.

Het is nog geen Valentijnsdag, maar toch zit er liefde in de lucht.... Luister vanavond hoe het zit!

Ook hoor je Bluezz en Golfer. Zij komen samen live in de studio langs. Bluezz gaat voor ons een aantal jingles inspreken. Dus wil je ook horen of ze 'SunChaser' uit haar mond kan krijgen? Luister dan vanavond! Daarnaast hebben we boebiedoe aan de lijn. Hij is een fenomeen op FOK! En nu met hem ook zijn vriendin Fauve. Vorige week hoorden (en zagen!) we al veel over haar, dus tijd om deze inwoner van Arnhem eens wat vragen te stellen.

Meer over het forum hoor je uiteraard weer van Knut. Hij neemt de afgelopen week op het forum op geheel eigen manier met je door. Zelf zit hij nu ook in de crew, dus niks blijft meer geheim voor hem! En we gaan ook weer roddelen. Yvonne had vorige week een sappig begin, en ook vandaag zal ze weer de Albert Verlinde van FOK! Radio zijn. Natuurlijk hoor je ook weer de column 'SunChaser gaat offtopic' die, zoals de titel al doet vermoeden, door SunChaser zal worden voorgedragen. Hij geeft zijn visie op de week die geweest is.

En we draaien veel muziek. En wel de muziek die door jullie zelf is uitgezocht via dit topic op het forum. Maar ook via de mail, radio@fok.nl, kun je plaatjes aanvragen. De aangevraagde plaatjes waarbij een leuke motivatie gegeven is, hebben voorrang.

Hoe kan ik luisteren?
FOK! Radio is te horen op ActiveRadio. Dit station draait nu op proef en begint op 1 januari defintief met uitzenden. Maar speciaal voor FOK! Radio gaan ze op maandagavond vanaf 19:00 uur op volle kracht uitzenden.

Om te luisteren moet je Winamp, Real Player of Windows Media Player hebben. Het beste kun je luisteren via Winamp. Dit kun je gratis downloaden. Heb je al Winamp? Download dan ook de plug-in 'mp3 pro'. Met deze plugin hoor je de uitzendingen in top kwaliteit!

Hieronder vind je de directe luisterlinks:
Winamp
Windows Media Player
Real Player

Lukt het luisteren met Winamp niet meteen? Klik dan op een van deze servers:
Stream 1 (96 kbps, hoge kwaliteit)
Stream 2 (96 kbps, hoge kwaliteit)
Stream 3 (64 kbps, middel kwaliteit)
Stream 4 (24 kbps, lage kwaliteit)
Met dank aan netMastering.nl
Kom je niet op een van deze servers? Dan zitten deze helaas vol. Toch kun je de uitzending nog horen want deze komt achteraf op de Frontpage te staan.

Reageren?
Wil je reageren op de uitzending? Dan kan dat via een speciaal topic op het forum. Je kunt ook radio@fok.nl toevoegen aan je MSN of naar hetzelfde adres een mail sturen. Oude uitzendingen terug luisteren kan via deze pagina! Daarnaast hebben we ook een irc kanaal: #fokradio!

Veel luisterplezier!

FOK! Radio heeft overigens ook een eigen pagina! Deze kun je hier vinden!