[update] FOK! Radio van 1 december

Fok! Radioupdate 22:41 uur:
FOK! Radio had was vanavond alweer voor de zesde keer te horen. Voor iedereen die het niet gehoord heeft of het nog wil naluisteren is er nu een stream beschikbaar.

Klik hier om deel 1 te luisteren

Klik hier om deel 2 te luisteren

Originele bericht

Het is weer maandag en dat betekent dat er vanavond om 20:00 uur een verse aflevering van FOK! Radio te horen is! Nolius en SunChaser hebben weer veel voor je in petto.

update 18:30 uur
Vanaf nu kun je inloggen, de stream is online! Kijk hieronder hoe je kunt luisteren:

Hieronder vind je de directe luisterlinks:
Winamp
Windows Media Player
Real Player

Lukt het luisteren met Winamp niet meteen? Klik dan op een van deze servers:
Stream 1 (96 kbps, hoge kwaliteit)
stream 2 (96kbps, hoge kwaliteit)
Stream 3 (64 kbps, middel kwaliteit)
Stream 4 (24 kbps, lage kwaliteit)
Met dank aan netMastering.nl

In de uitzending van vanavond hoor je Prupke. Zij geeft zichzelf vaak bloot in het Babes & Hunks forum. Vanavond geeft ze zich ook bloot, op de radio! Daarnaast is TripleM live in de studio. Deze Brabander maakt de meeste reviews op FOK! Hij speelt spellen, luistert cd's en test telefoons. Ook over hem hoor je vanavond alles!

Wil je overigens ook je vijf minuten aan eeuwige roem op de radio? Mail dan ff je naam en usernaam naar radio@fok.nl.

Meer over het forum hoor je van Knut. Hij neemt de afgelopen week op het forum op geheel eigen manier met je door. Daarnaast beleeft Yvonne's Roddelrubriek vanavond hopelijk eindelijk de premičre. Twee weken geleden was ze even kwijt, en vorige week was ze ziek. Maar de meest sappige roddels komen nu dan echt voorbij. Natuurlijk hoor je ook weer de column 'Sunchaser gaat offtopic' die, zoals de titel al doet vermoeden, door SunChaser zal worden voorgedragen. Hij geeft zijn visie op de week die geweest is.

Natuurlijk gaan we het ook hebben over de grote onzin-meeting die afgelopen zaterdag in Amsterdam werd gehouden. Onze verslaggever was ter plaatse!

En we draaien veel muziek. En wel de muziek die door jullie zelf is uitgezocht via dit topic op het forum. Maar ook via de mail, radio@fok.nl, kun je plaatjes aanvragen. De aangevraagde plaatjes waarbij een leuke motivatie gegeven is, hebben voorrang.

En dan valt er tot slot ook nog eens wat te winnen. Vanavond gaan we twee dvd's van de film 'Bulletproof Monk' weg geven. Wat en hoe hoor je vanavond! De uitzending duurt tot 22:00 uur.

Hoe kan ik luisteren?
FOK! Radio is te horen op ActiveRadio. Dit station draait nu op proef en begint op 1 januari defintief met uitzenden. Maar speciaal voor FOK! Radio gaan ze op maandagavond vanaf 19:00 uur op volle kracht uitzenden.

Om te luisteren moet je Winamp, Real Player of Windows Media Player hebben. Het beste kun je luisteren via Winamp. Dit kun je gratis downloaden. Heb je al Winamp? Download dan ook de plug-in 'mp3 pro'. Met deze plugin hoor je de uitzendingen in top kwaliteit!

Hieronder vind je de directe luisterlinks:
Winamp
Windows Media Player
Real Player

Lukt het luisteren met Winamp niet meteen? Klik dan op een van deze servers:
Stream 1 (96 kbps, hoge kwaliteit)
Stream 2 (64 kbps, middel kwaliteit)
Stream 3 (24 kbps, lage kwaliteit)
Backup stream
Met dank aan netMastering.nl
Kom je niet op een van deze servers? Dan zitten deze helaas vol. Toch kun je de uitzending nog horen want deze komt achteraf op de Frontpage te staan.

Reageren?
Wil je reageren op de uitzending? Dan kan dat via een speciaal topic op het forum. Je kunt ook radio@fok.nl toevoegen aan je MSN of naar hetzelfde adres een mail sturen. Oude uitzendingen terug luisteren kan via deze pagina! Daarnaast hebben we ook een irc kanaal: #fokradio!

Veel luisterplezier!

FOK! Radio heeft overigens ook een eigen pagina! Deze kun je hier vinden!