[update] Vanavond in FOK! Radio!

Fok! Radioupdate 22:41 uur:
FOK! Radio had was vanavond alweer voor de vijfde keer te horen. Voor iedereen die het niet gehoord heeft of het nog wil naluisteren is er nu een stream beschikbaar.

Klik hier om te luisteren

Originele bericht

Het is weer maandag en dat betekent dat vanavond de vijfde editie van FOK! Radio wordt uitgezonden. Om 20:00 uur beginnen we aan een gloednieuwe aflevering. Nolius en SunChaser presenteren weer een vol programma.

In de uitzending van vanavond is alles te horen over Tijn. In het muziekforum is hij niet alleen bekend als poster, maar ook als muzikant. In de uitzending van vorige week kon je al even met zijn talenten kennismaken en vandaag voelen we hem live aan de tand. Een andere user die je hoort is Dirk. Voorheen was hij bekend als Gellarboy, maar die heeft hij begraven. Maar Dirk is ook de oprichter van Forumhoeren.nl. Over die site ging het vorige week al eventjes. Daarop ontvingen wij meteen een mail van hem. Tijd dus voor een uitleg, live in de uitzending!

Wil je overigens ook je vijf minuten aan eeuwige roem op de radio? Mail dan ff je naam en usernaam naar radio@fok.nl.

Meer over het forum hoor je van Knut. Hij neemt de afgelopen week op het forum op geheel eigen manier met je door. Daarnaast beleeft Yvonne's Roddelrubriek vanavond eindelijk de première. Yvonne was even kwijt, maar inmiddels hebben we haar kunnen traceren. Waar ze was, maar natuurlijk ook de laatste roddels van de FOK! users komt ze in FOK! Radio vertellen. Maar daarmee stopt het niet. We geven je ook een kijkje in de crew. Maar liefst twee mensen uit de frontpage-crew zijn vanavond te gast. Allereerst hebben we contact met MrSubtle. Hij is eindredacteur van de Reviews en daarnaast een van de drijvende krachten achter de FP. En The_Duce komt live in de studio langs. Deze nieuwsposter laat zich intern wel gelden, maar of hij voor de microfoon ook flink praat, hoor je vanavond.

Natuurlijk hoor je ook weer de column 'Sunchaser gaat offtopic' die, zoals de titel al doet vermoeden, door SunChaser zal worden voorgedragen. Hij geeft zijn visie op de week die geweest is.

Natuurlijk gaan we ook muziek draaien. En wel de muziek die door jullie zelf is uitgezocht via dit topic op het forum. Maar ook via de mail, radio@fok.nl, kun je plaatjes aanvragen. De aangevraagde plaatjes waarbij een leuke motivatie gegeven is, hebben voorrang.

En dan valt er tot slot ook nog eens wat te winnen. We gaan tien keer twee gastenlijstplaatsen weggeven voor Retro Mania dat aanstaande vrijdag in Club Las Palmas wordt gehouden. Meer informatie over Retro Mania kun je hier vinden. Wat en hoe hoor je vanavond! De uitzending duurt tot 22:00 uur.

Hoe kan ik luisteren?
FOK! Radio is te horen op ActiveRadio. Dit station draait nu op proef en begint op 1 januari defintief met uitzenden. Maar speciaal voor FOK! Radio gaan ze vanaf 19:00 uur op volle kracht uitzenden.

Om te luisteren moet je Winamp, Real Player of Windows Media Player hebben. Het beste kun je luisteren via Winamp. Dit kun je gratis downloaden. Heb je al Winamp? Download dan ook de plug-in 'mp3 pro'. Met deze plugin hoor je de uitzendingen in top kwaliteit!

Hieronder vind je de directe luisterlinks:
Winamp
Windows Media Player
Real Player

Lukt het luisteren met Winamp niet meteen? Klik dan op een van deze servers:
Hoge kwaliteit (breedband)
Lage kwaliteit (smallband)
Hoge kwaliteit extra (met dank aan Shock Media)

Kom je niet op een van deze servers? Dan zitten deze helaas vol. Toch kun je de uitzending nog horen want deze komt achteraf op de Frontpage te staan.

Reageren?
Wil je reageren op de uitzending? Dan kan dat via een speciaal topic op het forum. Je kunt ook radio@fok.nl toevoegen aan je MSN of naar hetzelfde adres een mail sturen.

Veel luisterplezier!

FOK! Radio heeft overigens ook een eigen pagina! Deze kun je hier vinden!