Wijzigingen in Eindredactie FOK! FrontPage

Ali Salami en Veerboot, Eindredacteuren Nieuws op de FOK! Frontpage, hebben beiden besloten om te stoppen met deze functie.

Ali Salami was sinds juni van dit jaar Eindredacteur Nieuws. Hij heeft nu besloten te stoppen, omdat de functie hem te veel tijd kost om goed te kunnen vervullen. Naast Eindredacteur Nieuws verricht hij namelijk ook nog scriptwerkzaamheden voor de subsites van FOK! (managers, weblog). Daarnaast had hij minder plezier in de functie dan gedacht.

Veerboot was sinds september 2002 Coördinator van de FP, wat in april 2003 over ging in Eindredacteur Nieuws. Ook hij heeft nu besloten te stoppen, omdat hij geen plezier meer heeft in de functie. Veerboot zal gewoon weer verder gaan met hetgeen waarvoor hij ooit in de crew kwam: nieuwsposten!

Er worden naar alternatieven en oplossingen voor deze situatie gezocht. Een nieuwe eindredacteur is reeds aangenomen, namelijk Lord Dreamer.

Ik wil namens de eindredactie Ali Salami en Veerboot heel erg bedanken voor hun enorme inzet de laatste maanden! Jullie hebben een ongelooflijke prestatie geleverd, dus petje af daarvoor. Uiteraard wil ik wederom namens de eindredactie Lord Dreamer van harte verwelkomen en succes wensen met zijn nieuwe functie!

MrSubtle
Eindredacteur Reviews