Winnaars FOK! Prijsvragen week 40

Winnaars, winnaars en nog eens winnaars. Die gaan we nu bekend maken. De afgelopen week kon je namelijk weer veel leuke prijzen winnen op FOK! en daar horen natuurlijk ook winnaars bij. Hier komen ze...

Dutch DJ Award
Het goede antwoord moest zijn:
Excuse Me
De winnaar van de kaarten voor de Dutch DJ Awards + een Sensations CD is Mischa
Degenen die alleen de Sensations CD ontvangen zijn:
Atreidez
xAn52

Gefeliciteerd! De CD komt deze week naar jullie toe.

Veronica Guerin prijsvraag
Het goede antwoord moest zijn 1996
De winnaars zijn geworden:
wendy-tje
DMcLF
bokje

Gefeliciteerd! De prijzen komen deze week nog naar jullie toe.

Mylène d'Anjou Aktie
En tenslotte hadden we nog een flink aantal kaarten voor Mylène d'Anjou weg te geven. Degenen die elk 2 kaarten ontvangen zijn:
keijz
gr8w8
Mea.Culpa
Skar
dr.Dunno
lontje


Helaas blonken niet alle inzendingen uit van creativiteit, maar de inzending van gr8w8 willen we jullie toch niet onthouden:
Waarom ik?

Ten eerste omdat studenten wel een steuntje kunnen gebruiken. Ook zij moeten wel weer eens kunnen lachen. En wat is daar nou beter voor geschikt dan een show Mylène? Beetje muziek, beetje een woordenstroom, en meer dan een beetje een mooie vrouw. Het oog wil ook wat.

Ten tweede woon ik in Amsterdam. Het zou zonde zijn als iemand anders de kaartjes wint, omdat ie nu taaltechnisch een beter lulverhaal neer kan zetten, om vervolgens niet te gaan omdat het toch wel erg ver reizen is. Erg zonde.

Ten derde omdat dit een begin van een mooie traditie kan worden. Ik heb immers enige tijd geleden ook kaartjes gewonnen via Fok! voor Sara Kroos in de Kleine Komedie. Samen met andere Fok!kers, die we daar dan ook tegen kwamen. Je pakt een biertje, en al snel komen de gelukkige naar voren. Lekker babbelen. De eerste Fok!-borrel zeg maar! Houden zo!

Ten vierde omdat ik blut ben en dit misschien wel het enigste (ja enigste en niet enige, zoals je merkt ben ik een echte brabo, zelfs 6 jaar Amsterdam krijgt dat er niet uit)is waar ik de komende tijd heen kan. Snik.

Ten vijfde omdat dit mijn "vertrouwensbreuk" met de Fok! Crew weer kan herstellen, na de enorme tegenslag van het niet uitgekozen worden voor de filmrecencies. Ik dacht dat ik het jullie nooit zo vergeven, maar met dit presentje is nooit misschien wel een groot woord.

Ten zesde omdat ik toch wel even op zoek ben geweest naar dat ' accentje. Die gebruik ik dus nooit, en toch heb ik de moeite gedaan om Mylène's naam dus correct weer te geven!


Gefeliciteerd! Jullie ontvangen deze week nog een mailtje hoe je in het bezit van de kaarten komt. En alvast veel plezier gewenst bij Mylène d'Anjou.

De komende zes weken geven we heel veel games en aanverwante artikelen weg op de FOK! Frontpage, dus hou het in de gaten!