FOK! zoekt nieuwe nieuwsposters!

Join the crew!Een drietal maanden terug zijn we voor het laatst op zoek gegaan naar nieuwe nieuwsposters. Inmiddels zijn er weer een aantal mensen vertrokken, dus nieuwe mensen zijn welkom!

Wat wordt er van een FP-nieuwsposter verwacht?
Als nieuwsposter ben je een echte nieuwsjunk. Je moet op regelmatige basis nieuws kunnen posten en verder ben je in staat om berichten te herschrijven (FOK! mag andere artikelen niet rechtstreeks overnemen) of vertalen in helder en correct Nederlands. Een indicatie van het minimum aantal berichten dat je per week moet kunnen leveren is 12. Uiteraard zien we graag veel meer. Per bericht ben je gemiddeld ongeveer tussen de 10 en 15 minuten bezig met herschrijven.

Naast het plaatsen van nieuwsberichten word je als nieuwsposter ook geacht mee te denken over zaken die de Frontpage aangaan, en je wordt dan ook geacht het speciaal daarvoor bestemde FP-forum regelmatig te checken. Ook wordt er van je verwacht dat je regelmatig reacties op de FP modt (gemiddeld ongeveer 10 tot 15 minuten per bericht).

Wat kun je als nieuwsposter verdienen?
Helaas kunnen we je geen geld bieden, en ook een computer of auto van de zaak zit er niet in. Je werkt als nieuwsposter op vrijwillige basis mee aan de site, maar gaat wel akkoord met de verplichtingen die er aan gesteld worden zoals hierboven genoemd.

Wat we je wel kunnen bieden is een leuke en enthousiaste ploeg van mensen om mee samen te werken, en dat is natuurlijk ook heel veel waard.

Hoe kun je solliciteren?
In tegenstelling tot voorgaande keren doen we het ditmaal anders. Omdat de verwerking van de sollicitaties in vorige sollicitatierondes erg veel tijd kostte, hebben we nu een vaste pagina waar je ten alle tijde kunt solliciteren. Heb je dit gedaan, dan kom je in een wachtrij waaruit we mensen selecteren als we op zoek zijn naar nieuwe collega's. Mocht jij ons vervolgens geschikt lijken, dan krijg je dezelfde opdracht als altijd, het herschrijven van twee nieuwsberichten.

Voldoe jij aan bovenstaande voorwaarden? Ga dan naar de sollicitatiepagina. Misschien zien we je binnenkort als nieuwsposter!

Dit bericht werd eerder zondagavond om 21:22 geplaatst.