FOK! start petitie: red het 3FM kuiken!

Het nieuws dat het 3FM-logo veranderd zal worden is maar bij weinig mensen in goede aarde gevallen getuige de reacties op het eerdere nieuwsbericht hierover en de verschillende topics op het forum.

Naar aanleiding hiervan heeft FOK! besloten zich sterk te maken voor het kuikentje dat centraal staat in het logo. Er is een speciale pagina gemaakt waarop 3FM-luisteraars hun gegevens kunnen achterlaten om hun ongenoegen te uiten over de veranderingen bij 3FM. Deze pagina is hier te vinden. De petitie zal vrijdag vijf september worden overhandigd aan 3FM-zenderco÷rdinator Florent Luyckx.

Verschillende onderdelen van FOK! zijn voorzien van een afbeelding van het 3FM-kuiken: Frontpage, Forum en Weblog. Ook kun je op zowel Frontpage als Forum de speciale kuikensmiley gebruiken: 8> = .

Ook op veel andere internetsites dringt de actie door. Klik hier voor een overzicht.

Al ruim 7800 mensen tekenden de petitie!
Inmiddels hebben al meer dan 7800 mensen de petitie getekend, en nog altijd groeit dit aantal. FOK! plant voor de komende week nog meer acties om het kuikentje te redden. Deze kun je lezen in het Dossier: RED HET 3FM KUIKEN

De landelijke media heeft ook lucht gekregen van de actie getuige een interview met BNN United op Radio 1 waarvan een mp3 is te vinden in het dossier. De actie zal tot vrijdag duren waarna de handtekeningen persoonlijk zullen worden overhandigd bij de 3FM-studio. Florent Luyckx heeft nog geen officiŰle reactie gegeven naar aanleiding van de actie. Rob Stenders zei in zijn programma Stenders Vroeg dat hij en zijn team de petitie zouden tekenen. Giel Beelen grapte dat de mensen die tekenden 'fundamentalisten' waren.

Door een te strenge controle op unieke "handtekeningen" kregen velen de eerste paar uur van de actie de melding al gestemd te hebben. Deze controle is aangepast, zodat ook mensen die niet ingelogd zijn kunnen tekenen. Kon je de petitie eerder nog niet tekenen, probeer het dan nu alsnog!

Steun het 3FM-kuiken op jouw website!
In Dossier: RED HET 3FM KUIKEN vind je uitleg hoe je een banner kunt plaatsen op jouw website om de actie te steunen!

De eerste versie van dit bericht is van vrijdag 29 augustus om 17:56 uur. Inmiddels hebben er verscheidene updates plaatsgevonden. Laatste update is van 1 september 22.40