FOK! geeft opkomende bands een kans!

FOK! bestaat door de users en voor de users. Zo zijn er ook ongetwijfeld vele users die in een bandje spelen dat zoekt naar een groter publiek. We willen daarom opkomende bandjes een kans geven hun materiaal te presenteren aan de FOK! lezers.

Trip is onze eerste "opkomende" band die wij aan het grote publiek willen presenteren. Deze negen koppen tellende formatie maakt funk met allerlei invloeden. FOK! was vorige week op visite bij de bassist, de saxofonist en de zanger om de band even aan de tand te voelen. FLIPNEUS schreef een leuke special over deze spectaculair klinkende band. Deze special is hier te lezen.

Maak je ook deel uit van een beginnende band en wil je een kansje wagen? Mail dan zelf naar FLIPNEUS de naam van de band, de muziekstijl en een kort verhaaltje met informatie, en wellicht sta je zelf binnenkort met je band op FOK!. Let wel op; FLIPNEUS geniet vanaf vandaag van een welverdiende vakantie, dus het antwoord kan even op zich laten wachten. Stuur GEEN demo's zonder dat hier om wordt gevraagd. Mailtjes met muziekbestanden etc. worden niet beantwoord.

Veel leesplezier gewenst met de special "New Talent: Trip".

MrSubtle
Eindredacteur reviews