FOK! zoekt (een) Game Freak(s)!

Solliciteren is NIET meer mogelijk!



FOK! bestaat uit een club vrijwilligers die altijd weer bezig zijn nieuws te verzamelen voor haar lezers. We schrijven regelmatig game reviews, maar omdat de games-markt snel en dynamisch is zoeken we dan ook een enthousiaste gamefanaat die deel wil uitmaken van FOK!

Hoe herken ik een gamert?
Je kwijlt bij het horen van namen als Lemmings en Dune 2, en bij een goed spel denk je niet als eerste aan je 3D-kaart. Je speelt games op (diverse) console(s) en/of PC en volgt het game-nieuws op de voet via tijdschriften en game-sites. Je favoriete bezigheid is het spelen van de nieuwste demo's van spellen en je drinkt niets anders dan Cola en koffie . De gamert die wij zoeken beschikt daarnaast over goede kennis van de Nederlandse taal.

Wat wordt van jou verwacht?
Een of twee keer per maand, op een vast tijdstip, schrijf je een artikel over de laatste games van diverse consoles, je zoekt internet en tijdschriften af naar game nieuwtjes en screenshots en tikt hier een leuk verhaaltje over. Wanneer je een spectaculair nieuwtje vindt plaats je hier meteen een nieuwsberichtje over op de frontpage.

Wat schuift dat?
Helemaal niets, omdat FOK! gerund wordt door vrijwilligers. Je geniet wel alle respect en faam van het gehele team (inmiddels al een heel wat elftallen groot) en je krijgt de kans mee te werken aan de verdere ontwikkeling van de FrontPage. Daarnaast mag je wanneer het zich voor doet, in naam van FOK! naar persvoorlichtingen van publishers en consolebouwers en zo blijf je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. En Last but not least, jouw stukjes kunnen worden gelezen door ruim 30.000 unieke bezoekers per dag.

Solliciteren?
Dat kan! Stuur een mailtje naar MrSubtle met je naam, usernaam en een argumentering waarom we jou als game-freak zouden moeten aannemen. Schrijf in je mail welke consoles je bezit (ook oude beestjes mag je noemen) en je top 5 van favoriete spellen met per spel in maximaal één regel beschreven waarom het je favoriete spel is.

En dan?
Nadat de sollicitatiemails zijn verzameld zul je worden gevraagd binnen redelijk korte termijn een proefartikel te schrijven. De FOK! FP-crew zal alle sollicitatiemailtjes gezamelijk doornemen en alle ingezonden stukken doorlezen en daaruit een reviewer kiezen die per mail op de hoogte wordt gesteld. Afgewezen kandidaten krijgen uiteraard ook een mailtje.

Moet ik al een actief poster zijn op FOK! om te solliciteren?
Nee, dat is zeker geen vereiste. Elke sollicitatie wordt bekeken en een username kan je altijd nog registreren.

Wat is de inzendtermijn?
De inschrijfdatum is tot en met woensdag 9 juli t/m 23.59 uur.

Succes!

Toevoeging
Voor de duidelijkheid; we zoeken momenteel een game nieuws freak, dus geen reviewer. We zoeken mensen die het leuk vinden korte stukjes te schrijven over spellen die uit gaan komen en over game-nieuwtjes in het algemeen. Je hoeft geen spellen te kopen, maar je moet wel tijdschriften lezen en internet pagina's met game-nieuws afzoeken.