Wijzigingen in de FP-crew (juni)

Iedere maand geven we jullie een overzicht van de wijzigingen in de FP-crew. Deze maand zijn die als volgt:

Afscheid
We hebben afgelopen maand afscheid genomen van nieuwsposter Wanco en reviewer deGVR. We willen hen beiden hartelijk danken voor al hun inzet voor FOK!.

Verwelkomingen
Gelukkig kunnen we ook het nodige goede nieuws brengen. Zo verwelkomen wij ActaniA terug in de FP-crew, dit keer als moderator op de FP. Miss_bleu is naast forummod (van B&H) nu ook reviewer op de FP. Verder hebben Meiske78 en ChrisJX hun proeftijd doorstaan en zijn zij vanaf heden officieel reviewer (Meiske78) en moderator FP (ChrisJX). Welkom (terug) en gefeliciteerd!

Uitslag sollicitatieronde nieuwe nieuwsposters
Enige tijd geleden was op FOK! een oproep voor nieuwe nieuwsposters te vinden. Hierop werd massaal gereageerd, en uit al deze inzendingen heeft de FP-crew uiteindelijk gekozen voor: Chanty, TimTheToolman, Mini_Rulez, Veekeend, Riedel1, The_5th_horseman.

De eerste drie gaan direct aan de slag, de laatste drie volgen over een week, zodat wij de nieuwe nieuwsposters goed kunnen inwerken. Allen uiteraard veel succes gewenst!

Tweede Eindredacteur Nieuws
Enige tijd geleden is de structuur van de FP-crew enigszins gewijzigd en werden er voor de verschillende onderdelen eindredacteuren aangesteld. Ali Salami is sinds kort aan dit team toegevoegd, om samen met Veerboot de functie van Eindredacteur Nieuws te vervullen.

Stukjes "Ons Team"
Op onsteam.fok stelt de FP-crew zich aan jullie voor. Afgelopen maand zijn daar de volgende stukjes aan toegevoegd:
  • Anthraxx (nieuwsposter, moderator forum)

  • ChrisJX (moderator FP, columnist)

  • Flaman (columnist)

  • Meiske78 (reviewer)

  • pluisje (reviewer, moderator forum)