Win kaarten voor 54 in Las Palmas!

-EXTRA PRIJSVRAAGAKTIE-

Las Palmas presents 54 - 5 & 4 juli 2003

Op vrijdag 4 en zaterdag 5 juli organiseert Club Las Palmas, Rotterdam een dubbele editie van het succesvolle "54" concept. Tijdens deze twee dagen draaien niet alleen de allerbeste dj's, ook is er ruimschoots aandacht voor spectaculaire decoraties en visuals.

In deze tijd van verregaande commercialisatie van de dancescene laat Las Palmas zien dat het ook anders kan! Voor een schappelijke toegangsprijs toveren zij een productie uit de hoge hoed waar nog de rest van de zomer over gepraat zal worden!



Zowel vrijdag als zaterdag laat 54 een gast-dj laten overvliegen uit Parijs. Vrijdag staat niemand minder dan Bob Sinclar achter de draaitafels. Bob Sinclar, Riviera Playboy, Studio 54 Bellboy, Highclass Gigolo en internationaal fotomodel, is de man achter vele clubhits als Gymtonic, The Ghetto en recentere hits I feel for you
en The beat goes on. Samen met Dimitri from Paris is hij het gezicht van de Franse club-scene.

Zaterdag zal dj Yellow het feest tot vele hoogtepunten brengen. DJ Yellow is de oprichter van Yellow Productions, het eerste Franse label dat funk, disco en groove met een Franse twist bracht. Momenteel scoort hij de ene na de andere hit met het Africanism project. Onlangs verscheen de tweede Africanism verzamel-cd, ditmaal met Bob Sinclar achter de draaitafels.


Bob Sinclar


Het volledige programma;
vrijdag 4 juli: Bob Sinclar, Roog, Marcella, Edwin Bazen, Paul Hazendonk, MC Lex Empress, VJ MacMotion
zaterdag 5 juli: Yellow, Victor Coral, Dwin, Little Tim, Sandeep, MC Nova, VJ MacMotion

De voorverkoop, met name voor de vrijdag, gaat ontzettend hard. Kaarten zijn te koop bij www.voorverkoop.net, Basic Beat (R'dam) en Outland (A'dam). Wees er op tijd bij!

Meer info over Las Palmas is te vinden op WWW.CLUB-LASPALMAS.NL

Fok! mag namens Las Palmas 5 x 2 vrijkaarten weggeven voor de editie van vrijdag 4 juli. Wil jij naar dit fantastische feest? Stuur dan voor 2 juli een mailtje naar fokprijsvraag@club-laspalmas.nl en wie weet ontvang jij dan twee kaarten! Winnaars ontvangen bericht via email.

LET OP: Minimum leeftijd is 21 jaar!