FOK! zoekt nieuwe nieuwsposters!

Een tijdje geleden deden we een oproep voor nieuwe nieuwsposters voor de Frontpage. FOK! groeit nog steeds, en ook zijn er een aantal crewleden gestopt met hun nieuwspostersactiviteiten. We zijn dus weer op zoek naar nieuwe nieuwsposters, en dan vooral voor in de ochtenduren. Mocht je genoeg tijd hebben in de ochtend, dan is dat dus een prť.

Wat zijn de vereisten van een FP-nieuwsposter?
Als nieuwsposter ben je een echte nieuwsjunk. Je leeft, bij wijze van spreken, op kranten, teletekst en online nieuwsdiensten. De bedoeling is dat je op regelmatige basis nieuws kan posten en dat je deze (her)schrijft in helder en correct Nederlands. Daarbij moet je ook over een goede kennis van de Engelse taal in woord en geschrift beschikken.

Een indicatie van het minimum aantal berichten dat je per maand moet kunnen leveren is 50. Uiteraard zien we graag dat je er veel meer kunt leveren. En nogmaals: als je vooral in de ochtenduren kunt posten, dan is dat een prť.

Elk FP-crewlid heeft naast het plaatsen van nieuwsberichten nog andere taken. Deze bestaan uit:
- Het meedenken over zaken die heel de site aangaan.
- Het regelmatig checken van het speciaal daarvoor bestemde FP-forum.

Wat bieden we?
Nog altijd kunnen we je geen salaris of computer van de zaak bieden. Iedereen werkt op vrijwillige basis mee aan de site, maar gaat wel akkoord met de verplichtingen die er aan gesteld worden zoals hierboven genoemd. Wat we je wel kunnen bieden is een leuke ploeg om mee te werken.

Heb je interesse? Stuur dan een mailtje naar frontpage@fok.nl. Zet in je mail een redelijk uitgebreide beschrijving van jezelf, je interesses (zeker wat nieuws betreft) en omschrijf waarom je ons team wilt komen versterken. Zet er ook bij hoe frequent en op welke uren van de dag je je tijd aan FOK! kunt besteden en hoe lang je dat vooraf denkt vol te kunnen houden. Als je bijvoorbeeld over twee maanden een half jaar naar AustraliŽ gaat, kun je je beter niet aanmelden. Zet tenslotte duidelijk je huidige username in je mail.

Na ontvangst van je mailtje zul je van ons een bevestiging ontvangen, met daarin een Nederlands en een Engels nieuwsbericht. Het is de bedoeling dat je deze in je eigen (Nederlandse) woorden herschrijft. Uiteraard op zo'n manier dat ze meteen op de Frontpage geplaatst zouden kunnen worden. Deze mail stuur je binnen een van tevoren bepaalde tijd weer naar ons terug, waarna de FP-crew zich zal buigen over de eerste mail en de herschreven berichten uit je tweede mail.

Je kunt je inzendingen insturen tot en met vrijdag 21 februari. Niet lang daarna zal iedereen, aangenomen of niet, bericht van ons krijgen.

Namens de FOK! FP-crew,

Johan (LWaS) en Ferry (Veerboot)