De Weblogcrew zoekt collega's

"Wat is nu het geval?"
Wij, als crew van het weblog van Fok!, een van 's lands grootste en best bezochte weblogs, zijn op zoek naar nieuwe collega's. Ben je een enthousiaste web-grasduiner die niets liever doet dan langs vreemde en vermakelijke sites surfen, dan ben je waarschijnlijk een perfecte Blogger!

"Wat verwachten jullie van me?"
Niet eens zoveel, maar mocht je langs leuke of interessante site's komen, hadden we graag dat je ze plaatst op ons weblog, zodat andere mensen er ook van kunnen 'smullen.'

"Wat levert het mij op!"
Veel. Helaas geen bergen met geld of auto's van de zaak. Fok! blijft een community die 'draait' op vrijwilligers, maar lol zul je er zeker in hebben. Als crew krijg je trouwens wel je eigen verantwoordelijkheden, waar je ook mee zult moeten kunnen leven.

"Ja, ik heb tijd te veel, dit lijkt me wel wat!"
Is goed, stel een mailtje op met daarin de standaard sollicitatie-gegevens. Dus je naam, een kort stukje over jezelf, een korte uitleg over waarom jij graag ons team wilt versterken, en waarom we jou aan moeten nemen, hoeveel blogs je denkt te kunnen submitten en hoe je aan blogs denkt te komen. (Verder kan je natuurlijk je hart luchten.)

Stuur dit mailtje naar SpuitElf@fok.nl en alles komt goed! (inzendingen kunnen tot 19 februari tot 20.00 ingestuurd worden')