Werk mee aan het FOK!nieuwsoverzicht 2002!

Het jaar 2002 loopt op zijn einde. En in de dagen die achter ons liggen is er weer veel gebeurd. De invoering van de euro en de moord op Pim Fortuyn, maar ook brachten we nieuws over de wedstrijd waarmee je je eigen pornoster kon winnen of de bruiloftsgek die in 32 jaar tijd 1500 bruiloften bijwoonde.

Uit de 10.000 berichten die tot nu toe dit jaar door de nieuwsredactie zijn geplaatst willen we een selectie maken voor een eigen FOK!nieuwsoverzicht. Een overzicht met het meest belangrijke, het meest ontroerendste, het meest verrassende nieuws, maar ook met de leukste man-bijt-hond-berichten.

Jij kunt meehelpen die lijst samen te stellen! Stel je top 5 samen van nieuwsfeiten die volgens jou in het overzicht moeten en stuur die naar Vincent. Doe dit zoveel mogelijk met een rechtstreekse url naar het desbetreffende nieuwsbericht op FOK!. Om je bij je zoektocht te helpen kun je uiteraard onze zoekpagina gebruiken.

Uit alle aangedragen ideeën maken we een selectie die aan het eind van dit jaar zal verschijnen. Om nog eens te bekijken wat we het afgelopen jaar hebben beleefd. Want er is veel gebeurd, dat is wel zeker.