Nieuw op FOK!forum: Vraag & Aanbod

Voor de vaste forummers onder de FOK!kers is het geen verrassing meer: FOK! heeft sinds vandaag een nieuw forum. Voor het eerst kun je op FOK! je overbodige spullen te koop aanbieden, of kijken of iemand anders nog wat leuks heeft aan te bieden en dat kopen. In Vraag & Aanbod kun je, kortom, spullen met elkaar verhandelen, mits het gaat om kleine particuliere zaakjes.

In Vraag & Aanbod geldt een aanvullende set huisregels. Die staat dan ook vermeld in een aparte policy, bovenin het forum. Aanbevolen, of eigenlijk vereist, wordt om die goed door te lezen voordat je in V&A gaat posten of reageren op advertenties. In de policy staat simpelweg wat wel en niet mag.

Ook een forum als deze heeft moderatie nodig, en na een tijdje overleggen onder de FA's hebben we besloten om Vraag & Aanbod te laten modereren door Luigi en Lortnoc. Beiden hebben al enige tijd via diverse kanalen laten zien gemotiveerd te zijn voor het forum, en mee te willen en kunnen denken met en voor FOK!. Daarnaast heeft Luigi natuurlijk al ervaring als Moderator op FOK!forum, en is Lortnoc al actief voor de Managers.

Bij deze wensen we Luigi en Lortnoc veel succes met V&A en alle FOK!kers veel plezier in het forum.