FOK! zoekt nieuwe Frontpage crewleden

Inmiddels is het al een tijdje geleden dat we een oproep hebben gedaan waarin we nieuwe medewerkers voor de Frontpage zochten. Momenteel maakt FOK! een enorme groei door en daarbij hoort ook een aangepaste crew. We zoeken daarom uitbreiding op de Frontpagecrew, voornamelijk in de ochtenduren.

Wat zijn de vereisten van een FP-crew-lid?


Als nieuwsposter ben je een echte nieuwsjunk. Je leeft bij wijze van spreken op kranten, teletekst en online nieuwsdiensten. De bedoeling is dat je op regelmatige basis nieuws plaatst (indicatie: 50 berichten per maand) en dat je deze (her)schrijft in helder en correct Nederlands. Daarbij heb je goede kennis van de Engelse taal in geschrift. Je plaatst het actuele nieuws bij voorkeur in de ochtenduren.

Elk FP-crewlid heeft naast het plaatsen van nieuwsberichten nog andere taken. Deze bestaan uit:
- Het modereren van de reacties op de geplaatste nieuwsberichten.
- Meedenken over zaken die FOK! als geheel aangaan.
- Actief aanwezig zijn in het apart ingerichte FP-forum.

Wat bieden we?


Geen salaris of een computer van de zaak. Iedereen werkt op vrijwillige basis mee aan de site, maar gaat wel akkoord met de verplichtingen die er aan gesteld worden zoals hierboven genoemd. We bieden wél een hele leuke ploeg om mee te werken. Door de ontspannen sfeer zul je met veel lol en liefde je taken tot uitvoer brengen. Je zult daarnaast een hoop ervaring opdoen doordat je in een crew werkt van een zeer grote Nederlandse online community.

Heb je interesse in de functie van nieuwsposter? Stuur dan een mailtje naar frontpage@fok.nl. Zet in je mail een redelijk uitgebreide beschrijving van jezelf, je interesses (zeker wat nieuws betreft) en omschrijf waarom je ons team wilt komen versterken. Zet er ook bij hoe frequent je tijd aan FOK! kunt besteden, bijvoorbeeld voor in de ochtenduren ook welke uren dat zijn. Zet er ook bij voor welke termijn. Wanneer je bijvoorbeeld over twee maanden een half jaar naar Australië gaat, kun je je beter niet aanmelden. Zet tenslotte duidelijk je huidige username in je mail.

Na ontvangst van je mailtje zul je van ons een bevestiging ontvangen, met daarin een Nederlands en een Engels nieuwsbericht. Het is de bedoeling dat je deze in je eigen (Nederlandse) woorden herschrijft. Uiteraard op zo'n manier dat ze meteen op de Frontpage geplaatst zouden kunnen worden. Deze mail stuur je weer binnen een van tevoren bepaalde termijn naar ons terug, waarna wij ons zullen buigen over de eerste mail en de herschreven berichten uit je tweede mail.

Je kunt je inzendingen insturen tot 22 oktober middernacht. Niet lang daarna zal iedereen bericht van ons krijgen.

Namens de FOK! FP-crew,

Johan (LWaS) en Ferry (Veerboot)