Big Brother 4 forum open... Back to FOK! roots !

Het was op een goede augustusdag in 1999 toen FOK! nog vóór haar opening Nederland opschudde met geluidsfragmenten uit Big Brother die Hummie liever niet publiekelijk wilde hebben. Een verkeerd geschakeld beeld op de livestream waaruit bleek dat allang voor de uitzending toen iedereen nog aan het stemmen was en hun zuurverdiende centjes aan de (toen nog) 06 lijnen spendeerde, en waarin de producer Rolf Wouters meldde dat er fout geschakeld was en dat hij even wat dis-informatie de wereld in moest helpen.

De media pikte dit op en al snel waren de kranten, tv-programma's en radioshows ermee gevuld. FOK! stond meteen op de kaart en het rap geopende Big Brother forum was het meest succesvolle van Nederland.
Dit was ook het geval bij Big-Brother 2 en Big-Brother 3. Nergens op internet werd er meer en diepgaander gediscussiëerd dan op het FOK!forum.
Nergens werden de internetstreams zo duidelijk en uitgebreid van minuut tot minuut verslagen als op FOK!, waar vele gebruikers dag en nacht aan de computer gekluisterd zaten om elk gesproken woord en elke gebeurtenis uitgebreid online te zetten.

En nu beste FOK!kers is het tijd om terug te gaan naar onze roots en van start te gaan met het Big Brother 4 forum. Eerlijk is eerlijk, zonder Big Brother was FOK! nooit zó snel zó bekend geworden.

Back to FOK! roots... Welkom bij BB4.

Het Big-Brother 4 forum