Nieuw: De FOK!Competitiemanager

Het voetbalseizoen is weer begonnen en dus is het tijd voor de FOK!Competitiemanager. Er is de afgelopen tijd heel wat werk verzet, maar nu zijn we zover dat we de site online kunnen brengen.

De competitiemanager bestaat eigenlijk uit twee spellen. In de ene ben jij de coach van je eigen club, en moet je met 23 spelers zoveel mogelijk punten zien te scoren. Dit doen we in 4 blokken, die elk weer uit een aantal speelrondes bestaan. Na elk blok kun je een aantal spelers uit die 23 wisselen. Binnen die 23 spelers kun je echter 24 uur per dag je 11 basisspelers kiezen voor de speelrondes, die normaalgesproken elke week plaatsvinden. Met dit spel is een prijs bestaande uit 4 sportieve pcspellen en een t-shirt te winnen, beschikbaar gesteld door Electronic Arts

Het tweede spel is een pool, waarin je kunt voorspellen wie de wedstrijden van die week gaan winnen. De thuisspelende of de uitspelende ploeg. Of toch gelijkspel?

Schrijf je nu in! Vrijdag 30 augustus gaat de eerste ronde van start. Tot die tijd kun je - nadat je je club hebt aangekocht, naar hartelust je 11 basisspelers wisselen.

We hopen dat jullie het naar je zin hebben het komende voetbalseizoen en massaal mee zullen dingen naar de mooie hoofdprijs!

De Managercrew

Ps. naast bovenstaande url is de site ook te bereiken via
http://voetbalmanager.fok.nl
http://voetbal.fok.nl