Fluxus wint eerste FOK!Tourmanager

De 89e Tour de France is voorbij, en dus is ook deze eerste FOK!Tourmanager ten einde. 536 FOK!kers schreven zich in een week tijd voorafgaand aan de start van de Tour in. Daarvan speelden 474 deelnemers ook daadwerkelijk actief mee. Er werden meer dan 1100 wissels uitgevoerd, 45 subleagues zagen het levenslicht en er werden 109 zelfgemaakte teamshirtjes geupload, die op een speciale pagina nog eens te bewonderen zijn.

En nu de winnaar, natuurlijk het belangrijkste om hier te vermelden. fluxus heeft de eerste plaats in de wacht gesleept. Met een goede klassering in de laatste etappe wist hij concurrent J-T in het eindklassement net voor te blijven. Beiden bleven overigens ruim voor op de nummer drie, Butch.

We hopen dat jullie met veel plezier aan deze Tourmanager hebben meegedaan. Wij hebben in ieder geval veel plezier gehad aan het maken ervan. Mocht je het managen niet willen laten vallen dan kun je op dit moment nog altijd terecht als F1-manager. En natuurlijk starten we binnenkort met een nieuwe manager, de Eredivisiemanager. We hopen jullie ook daar terug te zien!

Bedankt

De Sportcrew