Gezocht: 'Verse' FOK!Columnisten

FOK! wordt gerund door vrijwilligers wat betekent dat zo nu en dan enkele vrijwilligers andere prioriteiten stellen en plaats maken voor vers bloed.
We zijn wat dun voorzien van columnisten momenteel en schrijven hiervoor een vacature uit.

Wat is het profiel van een columnist?
Ben jij iemand die op regelmatige basis (2 x per maand) vlot in de pen kan kruipen om met kritische noot een eigen verhaal toe te vertrouwen aan je wordprocessor of heb je regelmatig de behoefte andere users duidelijk te maken wat jij in het dagelijkse leven ziet als een onderwerp waarover jij je mening wil geven, dan ben jij misschien wel de persoon die we zoeken.
Van de nieuwe columnist zien we graag grappige, spraakmakende en gedurfde stukjes tegemoet met humor, sarcasme en 'schwung'. Dat wil niet zeggen dat serieuze maatschappijkritische columns niet mogen. We zoeken een gezonde balans in de algemene content van FOK!

Wel zal de columnist beschikken over kennis van de Nederlandse taal en spelling.

Wat moet ik doen om te solliciteren?
Stuur een mailtje aan KingShakur met je naam, usernaam en een argumentering waarom we jou als columnist zouden moeten aannemen. We zouden het fijn vinden indien je eventueel eerder gepubliceerde stukken en referenties erbij voegt + minimaal 1 nieuw stuk!

Hoe wordt er beslist wie columnist bij FOK! wordt?
De FOK!Crew zal alle sollicitatiemailtjes gezamelijk doornemen en alle ingezonden stukken doorlezen en daaruit een paar mensen gaan kiezen die per mail worden op de hoogte gesteld. Afgewezen kandidaten krijgen ook een mailtje.

Moet ik al een actief poster zijn op FOK! om te solliciteren?
Nee, dat is zeker geen vereiste. Elke sollicitatie wordt bekeken en een username kan je altijd nog registreren.

Wat is mijn beloning voor de stukjes die ik schrijf?
Helemaal niks omdat FOK! gerund wordt door vrijwilligers, maar je geniet alle respect en faam van het gehele team (inmiddels al een heel wat elftallen groot ) en je krijgt de kans mee te werken aan de verdere ontwikkeling van de FrontPage die volop in ontwikkeling is. en Last but not least, jouw stukjes kunnen gelezen worden door 40.000 unieke bezoekers per dag.

Wat is de inzendtermijn?
De inschrijfdatum is tot en met 24.00u twee weken na de plaatsingsdatum, dus 26 juni.