FOK! zoekt meer nieuwsposters!

Nog niet zo lang geleden hebben we een oproep gedaan waarin we nieuwe medewerkers voor de frontpage zochten. In de maanden hierna zijn er echter weer een aantal mensen om persoonlijke redenen gestopt en zijn enkele mensen zich bezig gaan houden met andere onderdelen van Fok! De redactie is dus behoorlijk uitgedund, dus zijn we weer op zoek enthousiaste mensen die ons team willen komen versterken.

Nieuwsposters gevraagd

Als nieuwsposter ben je een echte nieuwsjunk. Je leeft, bij wijze van spreken, op kranten, teletekst en online nieuwsdiensten. Je plaatst op regelmatige basis nieuws (indicatie 40 berichten per maand) en schrijft deze in helder en correct Nederlands. Daarbij heb je goede kennis van de Engelse taal in woord en schrift.

Naast het plaatsen van nieuwsberichten help je mee de reacties op nieuwsberichten te modereren. Ook ben je bereid mee te denken over zaken die de site aangaan.

Wat bieden we?

Geen salaris of een computer van de zaak. Iedereen werkt op vrijwillige basis mee aan de site. Maar we bieden wel een hele leuke ploeg om mee te werken.

Heb je interesse? Mail dan naar Vincent, op het volgende adres: alisalami@fokzine.net. Zet in je mail een redelijk uitgebreide beschrijving van jezelf, je interesses (zeker wat nieuws betreft) en omschrijf waarom je ons team wilt komen versterken. Zet er ook bij hoe frequent je je tijd aan FOK! kunt besteden en hoe lang je dat vooraf denkt vol te kunnen houden. Als je bijvoorbeeld over twee maanden een half jaar naar Australië gaat kun je je beter niet aanmelden. Zet tenslotte duidelijk je huidige username in je mail

Als we je mailtje hebben ontvangen, krijg je een bevestiging, met daarin een Nederlands en een Engels nieuwsbericht. Het is de bedoeling dat je deze herschrijft, zodanig dat ze meteen op de frontpage geplaatst zouden kunnen worden. Deze mail je weer naar ons terug, waarna het team zich buigt over je eerste mail en de herschreven berichten uit je tweede mail.

De inschrijvingstermijn sluit donderdag 2 mei om 00.00 uur. Rond 10 mei krijgt iedereen vervolgens bericht van ons via email.

Namens de hele FP-redactie,

Johan (LWaS) en Vincent (Ali Salami)