De FOK!shop gaat online...

De afgelopen weken zijn we heel druk bezig geweest met scripten, onderhandelen met leveranciers, invoeren van producten etc. en eindelijk is het begin er.
De FOK!shop is online.
Nu zul je in eerste instantie denken: 'ah, weer zo'n shop voor tweakers' en dat kunnen we enigszins begrijpen omdat we momenteel alleen nog maar computerproducten verkopen, maar toch is ons doel iets anders.
In de toekomst zullen we hier allerlei soorten producten gaan verkopen, en dat tegen vaak zeer lage prijzen. Meer dan 3/4 van de producten die we nu in de shop verkopen zijn bij ons goedkoper dan de goedkoopste prijs in de pricewatch van tweakers.net.
Natuurlijk verdienen we er nog wel iets aan, geld dat we goed kunnen gebruiken om verder te groeien, maar door onze marges zeer laag te houden bieden we onze users de mogelijkheid goedkoop aan nieuwe spullen te komen.
Uiteraard voorzien we al de nodige 'commercie!!!!' reacties, welke we dan ook gegarandeerd zullen negeren. Voor de mensen die het wŤl een leuk of handig initiatief vinden hebben we deze moeite gedaan.

De fok!shop is GEEN affiliate program waarbij we in opdracht van of onder de naam van of via een reeds bestaande winkel producten verkopen.
Alles wat we verkopen kopen we ZELF in bij leveranciers, producenten en distributeurs.
Op alle producten zit dan ook de standaard fabrieksgarantie.

We hopen dat dit nieuwe initiatief door de meerderheid gewaardeerd wordt.
De shop vind je vanaf middernacht op shop.fok.nl...