Correcties op de FrontPage (FP)

Let op: Onderstaande informatie is niet meer de meest recente! Voor de meest recente informatie lees je de FAQ.

De afgelopen tijd is er misschien onduidelijkheid ontstaan over het modereren met betrekking tot correcties. Graag willen wij hierin duidelijkheid scheppen. Niet alleen om verwarring en irritatie te voorkomen, maar ook om onnodige discussies op de FP te vermijden over dit onderwerp. Dit komt namelijk niet de relevante discussies ten goede.

Dus wanneer krijg ik een +2 Correctie?

Men krijgt een +2 Correctie wanneer een inhoudelijke of grammaticale verbetering wordt gemaakt.

En spelfouten dan?

Spelfouten en typfouten zullen gemodereerd worden met een +1 Normaal. Waarom? Wij willen voorkomen dat gebruikers die slecht posten, verbeteringen willen gebruiken om punten te scoren.

Kun je ook 0 Overbodig/Offtopic krijgen?

Jazeker. Als iemand na aanzienbare tijd eenzelfde verbetering maakt. Ook waarderen wij het niet als men iemand anders aanspreekt over een gemaakte verbetering. We willen de discussies graag ontopic houden. Ook zogenaamde "[offtopic]flame/klaag[/offtopic]Ontopic gedeelte" reacties zullen een offtopic krijgen. We houden het hier graag gezellig

Wat als ik het niet eens ben met een moderatie?

Dan surf je naar Feedback. Daar hebben wij:
[FP] Verzameltopic voor moderatiepunten frontpage
Hier kun je al je klachten en vragen kwijt wat betreft moderaties. Ben je het ergens anders niet mee eens, dan kun je ons in 1 van de andere topics in Feedback aanspreken. Natuurlijk staat het ook vrij om te mailen of ICQ-en. Zoek je een ICQ nummer of emailadres? Die vind je hier.

Fok!Zine is een gezellige, leuke plek. En dat willen wij graag zo houden De FP is geen afvalbak, contact ons daarom op de bovenstaande manier.

Verder wensen wij jullie nog veel Fok!Plezier!


De FP-Crew