Alweer 15.000 FOK!kers!

Het is een periode van mijlpalen, zo aan het eind van deze zomer. Vorige week hadden we nog de mededeling dat we 10.000 keer een nieuwsbericht op de FP geplaatst hebben, en met dit bericht melden we je dat we vandaag onze 15.000e FOK!member hebben mogen verwelkomen.

En ook dat is met recht een mijlpaal te noemen. De vorige keer dat we zo'n mooi rond getalletje hadden was op 18 februari, toen we de 10.000e FOK!ker in de database zagen verschijnen.

Nog steeds besluiten dagelijks tientallen bezoekers dat ze ook wel eens mee willen doen met de vele discussies, een reactie willen plaatsen op het nieuws of gewoon ff slap willen ouwehoeren met andere FOK!kers.

En nog steeds besluit de meer dan 40 personen tellende crew elke dag dat we weer een dag vol FOK!plezier tegemoet gaan, dat we de frontpage voorzien van nieuws en ervoor zorgen dat het forum leefbaar blijft.

Nog steeds is FOK! een populaire hangplek op het internet. De afgelopen dagen hebben zowel forum als frontpage weer een paar records verbroken als het gaat om pageviews: maandag werd het forum 280.000 keer bekeken en dinsdag en woensdag zat de frontpage over de 70.000 pageviews heen. Voorlopig zal FOK! ook wel zo die populaire hangplek blijven. Hopelijk ook voor Marktnet.nl, die de eer heeft de 15.000e FOK!ker te zijn. Marktnet.nl, welkom op FOK!

De FOK!crew