Meedenken over de Frontpage

Zoals jullie wellicht al weten gaat het op het ogenblik goed met de Frontpage. We halen meer page-views, meer berichten, reactie's die beter in de gaten gehouden worden (lees: gemodereerd) en voor het einde van deze zomer de introductie van een nieuwe layout.

Verwachtende dat deze stijgende trend ook wel bij forumbezoekers zou zijn opgevallen, schrok ik in een topic nogal van sommige reactie's van mensen die zeiden dat de Frontpage inhoudelijk gezien niet voldoende was en dat ze dus mede om die reden de site niet bezochten. Omgekeerd geldt er misschien een zelfde beeld. Frontpagers die niet op het forum komen omdat ze misschien denken dat het het zoveelste forum is of er niets interessants opstaat.

Beetje cru gezegd, maar het kwam daar ongeveer op neer. Aangezien de mensen die meewerken aan de Frontpage natuurlijk achter de schermen heel veel nadenken over hoe we de Frontpage inhoudelijk kunnen verbeteren en het forum en de Frontpage meer naar elkaar toe kunnen brengen, zijn dat natuurlijk wel uitspraken waar we wat mee willen doen. We willen dat mensen over het forum meedenken over de Frontpage, maar ook dat de users op de Frontpage dit zelf doen of argumenten kunnen geven waarom het forum voor hun niet zo interessant is. Ik zal ook een verkort bericht plaatsen op de Frontpage waarin ik verwijs naar deze discussie.

Overigens zal ik en samen met mij de admins en de newsposters deze discussie nauwgezet volgen en zoveel mogeljk kijken of we wat met de gegeven input kunnen doen.

De discussie op het forum wordt hier gevoerd. Reactie's hier zijn natuurlijk ook meer dan welkom