FOK! vernieuwd

FOK! is vernieuwd

Zoals je wellicht is opgevallen is FOK! in een volledig nieuw jasje gestoken.
Buiten de layout, op het oog het grootste verschil, is er nog veel meer veranderd. De site is veel interactiever geworden.

Wat is er nieuw ?

reaktiesysteem
Om maar met het grootste te beginnen is er het reaktie systeem. Vanaf nu kun je dus op elk bericht, elke column en elke review jouw eigen reaktie plaatsen. Je moet hiervoor wel als member staan ingeschreven op het forum.
Ben je nog niet ingeschreven op het forum dan kun je je hier registreren. Na registratie kun je meteen in het forum berichten plaatsen. Reakties plaatsen op artikelen en berichten op de site kan binnen tien minuten na registratie. Als je al geregistreerd BENT op het forum kun je al direkt reageren op de nieuwsberichten, colums en reviews.

De reaktie tracker
In de Update tracker links vindt je nu naast de links die je al kende voor nieuws en reviews/columns ook de reaktie tracker. Zo kun je in één oogopslag zien op welke berichten als laatste gereageerd is.

De tweakers.net tracker
Gek van hardware ? Dan is Tweakers.net de plek voor jou.. Om het je makkelijk te maken vind je voortaan de laatste headlines van tweakers.net onderaan de update tracker.

pulldownmenu
Om toekomstige uitbreidingen van de site (en er staan er nog wat op stapel ) sneller en makkelijker in te kunnen voeren hebben we nu in plaats van het ouderwetse menu nu een pulldownmenu.
Je hoeft alleen je muis maar te bewegen over het onderdeel om de pulldownopties op je scherm te toveren.

columns overzichtelijker
De colums zijn nu een stuk overzichtelijker. Onder het pulldownmenu 'Columns' vind je de namen van onze vaste columnisten. Op deze manier kun je snel en makkelijk kijken of er iets nieuws is.
Uiteraard vind je in de update tracker onder reviews ook nog de laatst geplaatste columns.

poll archief
Het kon al eerder, maar het is nu wat makkelijker. Onder Pulldown menu 'Extra' vind je, naast een aantal andere opties, de poll archieven. Natuurlijk kun je op elke poll ook reageren, bijvoorbeeld om je stem toe te lichten.

Al met al kun je nu makkelijker door de site navigeren, is de site overzichtelijker, VEEL sneller (!), en interactiever geworden en met de veranderingen die er nog aan gaan komen zal het alleen nog maar beter worden.
Veel plezier van het hele FOK!team.