Adverteren op FOK!

Statistieken
FOK! trekt momenteel tussen de 120,000 en 140,000 unieke bezoekers per maand die samen tussen de 350,000 en 400,000 pageviews genereren. Daarbovenop trekt het FOK!forum nog eens ongeveer 100,000 unieke bezoekers die zo'n 750,000 pageviews genereren. Totaal dus dik 200,000 unieken per maand en dik een miljoen pageviews. Hiermee behoort FOK! tot een van de grootste en meest populaire sites van Nederland.

De statistieken voor FOK! kunt u hier bekijken.
De statistieken voor het FOK!forum vind u hier

Dataverkeer is niet goedkoop en om deze site draaiende te houden zijn sponsors nodig. Adverteerders dus.

Wat is FOK! ?
FOK! is een website gericht op jongeren. Een website met opmerkelijk nieuws, leuke columns en een van de populairste forums van Nederland. Met meer dan 3000 geregistreerde forumgebruikers en inmiddels meer dan 100,000 geplaatste berichten zijn wij een van de grootste online-communities van Nederland.
24 uur per dag en 7 dagen per week struinen wij het internet af op zoek naar leuke nieuwsitems en interessante gespreksstoffen. Het forum is momenteel het meest interactieve deel van FOK!, hoewel we natuurlijk de news-submit hebben waar mensen nieuwtjes die ze ergens hebben gelezen kunnen melden.

Wie zijn onze bezoekers ?
Een recente poll heeft aangetoond dat meer dan 85% van onze bezoekers in de leeftijd van 15 tot 35 jaar is. Jongeren dus en dat is een van de grootste doelgroepen in de reclame-industrie.

Fokzine.net werkt samen met WebAds
Vaak zult u uw campagnes op meedere sites tegelijk willen plaatsen. Fokzine.net werkt daarom samen met WebAds. WebAds beschikt over een netwerk van sites, waardoor het mogelijk wordt vanuit een centraal punt op eenvoudige wijze advertenties te plaatsen op meerdere sites tegelijk.

WebAds internet advertising network
WebAds is een Nederlands internet advertentie netwerk dat zich primair richt op het plaatsen van advertenties op het World Wide Web. Dankzij de beproefde formule van kennis, techniek en een netwerk van goed bezochte sites, heeft WebAds de tools in handen om makkelijk en effectief advertenties te plaatsen op het World Wide Web.

Het WebAds netwerk
Het WebAds netwerk bestaat uit goedbezochte Nederlandse sites en breidt zich met de dag uit.
Deze sites zijn aangesloten op de WebAds server met de daarop draaiende Admanager software. Samen vertegenwoordigen deze sites een breed en groot bereik, waar dankzij deze software personen uit een specifieke doelgroep bereikt kunnen worden. Dit houdt in dat WebAds, naast het bereiken van een breed en groot publiek, ook juist een klein en specifiek publiek kan bereiken.

Wilt u meer weten over deze unieke mogelijkheid?
Neemt u dan contact op met Joel Kremer, Michel Burgerhof of Xavier Schijffelen van WebAds.

WebAds internet advertising network
Keizersgracht 251
1016 EB Amsterdam
Tel. 020-6261634
Fax. 020-6230899

Wilt u uitsluitend adverteren op Fokzine.net, dan kunt contact opnemen met Danny Roodbol.


Submitter:  Bron: <a href=http://www.fokzine.net/ target=_new>FOK!</a>