Eindelijk online !

Poeh poeh. Een paar uurtjes later dan geplanned maar we zijn eindelijk online !
Zoals je misschien ziet (of misschien ook niet) moeten er nog wat kleine dingetjes gebeuren - niets ingrijpends in ieder geval.

Maar even over onze site:
Wij zijn onderling (met een groepje internet vrienden, waarvan de meesten elkaar zelfs nog nooit gezien hebben) al een maand of zes bezig met deze hele site, om hem zo mooi mogelijk te maken. De vormgeving waar je nu naar kijkt is er een uit 30 (!) gemaakte vormgevingen bijvoorbeeld.
In die zes maanden is er een forum gekomen, er is een layout gebouwd, er is een domeinnaam geregistreerd en er is, sinds kort, een Big Brother hoekje dat erg veel aandacht in de media heeft gekregen.

Wij zijn geen professionele site-bouwers zoals veel van de andere sites die je ziet, maar gewoon een groepje geflipte jongeren die deze site als hobby zijn gestart.

Het zal je misschien opvallen dat de site hier en daar (en overal ) nog een beetje leeg is, maar dat zal niet lang duren. Er wordt hard gewerkt aan de updates en er zal elke dag wel wat nieuws te vinden zijn, gepost door een van de FOK! editors.
Buiten het dagelijkse nieuws in de verschillende rubrieken brengen we ook regelmatig 'reviews' in verschillende onderdelen van de site. In een review gaan we wat dieper in op een bepaald onderwerp (bijvoorbeeld gaming - waarbij we een nieuw spel grondig door de testmolen halen en kijken of 't al dan niet waard is te kopen).

De bedoeling was deze site aardig vol te hebben bij de opening, maar wegens tijdgebrek (voornamelijk wegens de drukte en hype rondom het big-brother gebeuren op deze site), is dat niet gelukt. We kwamen net een dagje te kort helaas, maar aangekondigd is aangekondigd - we moeten open

Ik wil langs deze kant meteen iedereen bedanken die een vriendelijke e-mail of icq heeft gestuurd en ons succes hebben gewenst. We maken deze site niet alleen omdat we het leuk vinden om te doen, maar ook omdat we hopen dat jullie er veel plezier aan zullen beleven in de toekomst.

Voor nu, kijk even rond, get a feel for the place, en kom snel terug om te zien hoe het gaat. Wij beloven veel updates in de komende dagen !