E-sigaret: Suicide Bunny e-liquid

Sounddragon

In mijn vorige review hadden we het al over de elektronische sigaret en deze keer gaan we het hebben over de vloeistof die erin kan, ook wel e-liquid genoemd. Ditmaal een review over een exclusieve en premium e-liquid genaamd Suicide Bunny.

Suicide Bunny e-liquid

E-liquid is de vloeistof waarmee je het tankje, ook wel een clearomizer of atomizer genoemd, vult van de e-sigaret. Door een stroompje door het spiraaltje, ook wel coil of verdamper genoemd, te laten gaan wordt de e-liquid omgezet in damp die geïnhaleerd kan worden. Deze e-liquid is verkrijgbaar in tal van smaken, met verschillende nicotinegehaltes en wordt aangeboden door een hele hoop verschillende merken.

Wat mij meteen brengt tot het merk Suicide Bunny. Dit merk e-liquid is in Nederland exclusief verkrijgbaar bij Eliquidmania.nl.

Suicide Bunny is bedacht door een dame genaamd Pip the Bunny en zij is begonnen met het ontwerpen van 5 unieke en exclusieve smaken, omdat haar man maar niet de juiste smaak e-liquid kon vinden en daardoor steeds maar weer terugviel op de reguliere sigaret.

Daarnaast wilde ze niet alleen haar creativiteit gebruiken in het ontwerpen van de vloeistof, maar hebben alle smaken ook een eigen uniek en creatief etiket die door haarzelf getekend en ontworpen zijn.

Suicide Bunny E-liquids

Ik heb de smaak Sucker Punch met een nicotinegehalte van 12mg uitgekozen om te testen en de omschrijving op de webshop luidt als volgt: "Sucker Punch neemt je mee naar exotische oorden met een verleidelijke mix van drakenfruit, doorweven met zijdezachte room."

De liquid zelf is gewoon bruinachtig, wat je niet voorbereidt op wat je ruikt als je het flesje de eerste keer opendraait. Ik heb al aardig wat smaakjes getest en gedampt, en heel vaak zijn de fancy merken nogal geneigd om een knalsmaakje een bijpassende kleur te geven. Deze dame dus niet. Als je het flesje opendraait weet je meteen wat ik bedoel. Een geur die onmiskenbaar en heel overheersend zoet is. Ik moest meteen denken aan iets uit mijn jeugd; wellicht ken je het; Bubblicious kauwgom; the one and only. Knalroze, akelig zoet, en je kunt er fantastische bellen mee blazen die vervolgens in je gezicht uit elkaar ploffen.

Na mijn Kanger Aerotank Mega ermee te hebben gevuld en voorzien van een nieuwe coil werd het tijd om te checken of de smaak overeenkomt met de geur, en ik had direct een 'spijker op de kop' gevoel; echt helemaal goed. Gelukkig is de smaak als je hem dampt niet zo sterk als dat hij ruikt in het flesje, want anders was ik bang geweest om aan de driptip (het mondstuk) vast te plakken van zoetigheid, maar hij is precies goed. Lekker zoet (I like) en vol van smaak, lekkere grote wolken, goede nasmaak, hij blijft lekker hangen en zorgt voor een redelijke throathit, niet sterk, maar eigenlijk precies goed. Eigenlijk zou het afbreuk doen aan de smaak als hij scherper zou zijn qua throathit, want dan krijg je vaak een beetje een 'chemisch' gevoel, en dat zou ook weer niet goed zijn.

Suicide Bunny Test

Ik heb hem eigenlijk meteen de hele week door gedampt; op de mod met de Aerotank Mega, en op de Spinner II met een Aerotank Mini. Gisteren kreeg ik toevallig vanuit China een pretpakket binnen met daar in onder andere een Kayfun Lite kloon, en daar heb ik hem uiteraard ook meteen in gemikt en daarin is hij eigenlijk nóg ietsje lekkerder. Inmiddels is het flesje voor tweederde leeg, dus ik mag wel zeggen dat hij uitermate goed bevalt en ik zal hem missen als hij op is. En dat gaat zeer binnenkort zijn ben ik bang.

Voor de dampert met een zoete inval is dit een absolute musthave; hij is niet goedkoop, maar elke cent waard, deze móet je geprobeerd hebben, Als mijn flesje leeg is ga ik hem niet meteen weer bestellen, want dan wil ik de andere vier ook proeven; must do.

De e-liquids van Suicide Bunny zijn bij Eliquidmania.nl verkrijgbaar voor de prijs van € 21,99 voor 30ml en hebben een verhouding van 30% PG en 70% VG.

Ik heb wel nog wat te zaniken; deze liquid is akelig dik, zeg maar stroperig, en omdat er geen pipetje in het flesje zit ben je genoodzaakt om hem in een naaldflesje te frotten om je tank te vullen. Dat kun je gerust vergeten, want als je hem al IN je naaldflesje krijgt, krijg je hem er never nooit meer uit door de naald. Ik heb het opgezogen in een injectiespuit met een lange kromme tuit en daarmee in de tank gespoten, dat gaat best aardig.

PS. Protip; steepen (rijpen), dan wordt hij namelijk nóg veel lekkerder.