Gadget: NAVIGON 20 Plus Europe 23

Anne

Ooit wel eens geprobeerd om van Utrecht naar Limburg te rijden, maar kwam je echter in Rotterdam terecht? Nee? Ik wel. Gelukkig heb ik daar nu een digitaal hulpmiddel voor. Vijftien jaar terug hadden we er ook nog nooit van gehoord, maar tegenwoordig heeft vrijwel iedereen er wel eentje: een navigatiesysteem. Tijd om er eens eentje uitgebreid te testen. FOK! heeft daarvoor het volgende exemplaar mogen ontvangen: de NAVIGON 20 Plus Europe 23. Deze is zowel bedoeld voor in de auto als voor voetgangers.

NAVIGON 20 Plus

De NAVIGON 20 Plus zit in een redelijk simpel niet erg origineel doosje en er staat niets in het Nederlands op, maar dat is eigenlijk ook niet echt belangrijk. Het gaat immers om de inhoud. Als je het doosje voor het eerst in handen hebt, zou je denken dat er niets in zit. Het navigatiesysteem weegt namelijk niet zoveel: 135 gram. Het gewicht heeft de navigatie ook wel aan zijn afmetingen te danken. Hij is klein, maar fijn: 98,0 mm x 72,7mm x 16,9 mm en past dankzij het gewicht en de afmetingen prima in je jaszak of neemt niet zoveel plaats in beslag in het dashboardkastje van je auto. Ideaal om overal mee naartoe te nemen dus. Het enige wat wel jammer is, is dat er standaard geen hoesje bij zit. Deze kun je er uiteraard wel bij kopen, voor € 14,95. Standaard zit er wel een draagkoord bij, waarmee je hem om je pols kunt hangen zodat je hem niet zo snel per ongeluk kunt laten vallen.

NAVIGON 20 Plus

Daarnaast vind je in het doosje uiteraard ook nog een houder met zuignap, een USB-kabel, een auto-laadkabel, de verkorte handleiding en nog een DVD met daarop nog wat handige bestanden. In tegenstelling tot de verpakking, bevat de handleiding gelukkig wel de Nederlandse taal.

NAVIGON 20 Plus